Egyéb

NAVA kognitív rendszer felhasználási feltételek

Az oldal bemutató jelleggel jött létre, hogy megmutassuk a NAVA kognitív képességeit. Az oldal használatával a felhasználó elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

A cognitive.nava.hu oldalon nem követjük a felhasználót, a feltöltő személye ismeretlen marad. Biztonságos https kapcsolattal biztosítjuk a kommunikációt a kliens és a NAVA rendszere között.

HTTP/S elérésen megadott vagy fájlként feltöltött képet a rendszer tárolja, és egyedi hivatkozáson teszi elérhetővé, mely szabadon megosztható. Nem tölthető fel kiskorúakról készült, sértő, uszító, rasszista, felnőtt tartalom, valamint a nyugalom megzavarására alkalmas, személyiségi jogokat sértő kép. A rendszer automatikusan vizsgálja ezen tartalmakat és amennyiben detektálja, automatikusan letiltja azt. Mivel gépi algoritmusról van szó, a rendszer nem minden esetben képes detektálni az előzőekben felsorolt tartalmakat, és nem azonnal tiltja le a képet. Amennyiben mégis sértő tartalmat észlelünk, vagy felhasználó bejelenti az oldalon a “sértő tartalom jelentése” linken, azonnal letiltjuk és kivizsgáljuk, adott esetben visszaállítjuk, vagy végleg letiltjuk.

A feltöltött képek tartalmáért a feltöltő a felelős, a NAVA csak a kognitív képességeket biztosítja az analizáláshoz. Az oldalt mindenki saját felelősségre használja, a detektált objektumokat nem fordítjuk a rendszer tanítására, nem vállalunk érte felelősséget, valamint nem azonosítunk egyetlen nem közszereplőnek minősülő személyt sem.

Feltöltött képeket töröljük a rendszerből, ha azt a sértő tartalom bejelentésénél különösebb indoklás nélkül a megjegyzés rovatba jelezve kéri. Visszajelzés nélkül azonnal töröljük az olyan sértő tartalmakat, melyeket a rendszer nem detektált, de úgy ítéljük meg, hogy az a felsorolt kategóriák valamelyikével ütközik.

Kérésre sem adunk a bemutató rendszerhez új személyt, a rendszerben felvitt személyek válogatása teljesen véletlenszerűen történt, a Google-ben a “közszereplő”, “celeb”, “színész” kifejezésekre keresve véletlenszerűen tanítottuk a rendszert.

A NAVA elhatárolódik mindenfajta következtetés levonásától, amit a kapott eredmények alapján a felhasználók megosztás után kommentben jeleznek. Nem vállalunk felelősséget, ha a rendszer a felsorolt személyek valamelyikét nem detektálja 100%-osan, vagy tévesen mást detektál, mint ami/aki a képen van.

A NAVA fenntartja a jogot a nem kívánt tartalmakkal történő feltöltés miatt az oldal bezárására, anélkül, hogy tovább biztosítaná a már feltöltött tartalmak elérését.

A feltöltött képekkel nem tanítjuk a rendszert.