Nava hírek

Meglévő NAVA-pontok belépése az új felületre

Már létező, regisztrált dinamikus NAVA-pontként az új oldalra belépni egy jelszóemlékeztető után van lehetőség. Ehhez nem kell mást tenni, mint a NAVA-pont bejelentkezési felületen az “elfelejtett jelszó” menüt kell választani. Segítséget itt talál.

Mire van szükség?

A NAVA-pont azonosítóra, ami “np”-vel kezdődik és utána számokat tartalmaz, valamint a kapcsolattartó e-mail címére, ahova a jelszót elküldheti a rendszer. Amennyiben ismeretlen e-mail címet, vagy ismeretlen NAVA-pontként azonosítja az intézményt a rendszer, akkor bizalommal forduljon a helpdesk-hez.

Miért van erre szükség?

A megújult NAVA oldal biztonságosabb lett, így elővigyázatosságból nem használjuk a korábbi jelszavakat, mert biztonsági problémákat vetne fel. Adatvédelmi nyilatkozatunkban részletesen megtalálja, hogy miként járunk el személyes/intézményi adatai védelmében

Fix IP címe van az intézménynek mégsem lépteti be?

A FIX IP címek esetében elképzelhető, hogy a tartomány, vagy IP címek adatai változtak a korábbi (akár évek óta keletkezett) regisztráció óta, ezért lehet olyan IP cím ami nincs nálunk rögzítve. Ekkor nyugodtan keresse kollégáinkat, akik azonnal segítenek a gördülékeny adategyeztetésben.