Nava hírek

“Megállítjuk az időt – ez történt 25 éve”

A 2006. január 1-je óta gyűjtött televízió-, ill. rádióműsorokon kívül ezentúl 1988. augusztus végétől lehet válogatni a Magyar Televízió akkor készült tudósításai közül, az Ez történt 25 éve menüre kattintva.
Egyelőre négy hónap anyagát – vagyis az 1988. augusztus 29-től 1988. december 31-éig terjedő időszak – tudósításait, riportjait tettük elérhetővé, de folyamatosan bővítjük a kört:

2014-től 1989 rendkívül izgalmas eseményei között is szabadon tallózhat mindenki. Érdemes lesz azért is nap mint nap ellátogatni hozzánk, mert az éppen 25 évvel korábban történtekből, a korszak közéleti, kulturális és sporteseményeiből  naponta ajánlunk 3 újabb különleges néznivalót a nyitóoldalunkon.

Ön a keresőablakba beüti a kulcsszavakat, vagyis amire, ill. akire vagy amelyik időszakra kíváncsi – és néhány másodperc múlva feltűnik a teljes választék, vagyis az összes azzal kapcsolatos dokumentum. Ebből csaknem 100 ezer műsort otthonról is meg tud nézni, csak rákattint, és már nézheti is. A teljes gyűjtemény (ez 800 ezer dokumentumot jelent!) továbbra is hozzáférhető a NAVA-pontokon, amelyek országszerte több mint ezer helyen – könyvtárakban és oktatási intézményekben – találhatók. Biztosak vagyunk benne, hogy az Ön lakóhelyének közelében is van ilyen intézmény.

Itt a ’88 Online, és 2014-ben jön a ’89 Online is.

Aki már átélte, ismét átélheti, aki pedig akkor még gyerek volt (vagy még nem is volt), az megtudhatja a NAVA-tól, hogy mik történtek negyedszázada.

Megállítjuk az időt.