Gyártási év: 2018 | Adásnap: 2018. január 08.
Időpont: 17:00:18 | Időtartam: 00:50:05 | Forrás: Duna TV | ID: 3242562
NAVA műfaj: talkshow Egyéb műfaj: szórakoztató műsor
Főcím: Ridikül+-
Műsorújság szerinti cím: Ridikül
Műsorújság adatai: Egy ridikülbe minden belefér és egy hölgy mindent bele is tesz! Ezt a nők tudják, a férfiak elviselik. De mi is pontosan egy ilyen táska tartalma: Párválasztás, gyermekvállalás, kapcsolati problémák, pénzügyek, az egészség megőrzése, betegségek, komoly és vidám témák naponta meg- és kibeszélve a stúdióban ülő ismert hölgyekkel. Nem túl komoly, de nem is felszínes. Női talkshow
Műsorszolgáltatói ismertető:
Akik a jég hátán is megélnek
Adásunkban, a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő téli sportágak jeles képviselőivel beszélgetünk arról, hogyan ismerkedtek meg a jeges sportokkal? Milyen lehetőségeik voltak? Merre vezet az út a legnagyobb világversenyekhez? Miként zajlik a felkészülésük? Vajon a tél a kedvenc évszakuk? A téli sportok szépsége abban is rejlik, hogy kisgyermekkortól egészen idős korig végezhetőek hobbi szinten. Elég csak a korcsolyázásra vagy a síelésre gondolni, ám vendégeink ennél tovább mentek és versenysportoló vált belőlük. Itt lesz velünk Engi Klára, Gyarmati Panka, Simon Ágnes, és természetesen ez alkalomból sem maradunk meglepetésvendég nélkül.

Mi érdekli a hölgyeket? Egészség, szerelem, gyermekek, élet, halál, szomorú és vidám pillanataink. S, hogy mi érdekli a férfiakat? A hölgyek! Mindenkinek szól tehát ez a különös című műsor. Érdekes témák, érzelmes pillanatok, értékes emberek.
Adás: minden hétköznap 17:00, Duna
...
Több
Személy tárgyi tételként:
Pulai Imre
Simon Ágnes
Gyarmati Panka
Engi Klára

Személyek

02:37

Engi Klára, pontozásos sportigazgató, Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ)

04:26

Gyarmati Panka, snowboard világkupa-győztes

05:33

Simon Ágnes, sífutó, tájfutó

26:43

Pulai Imre, olimpiai bajnok kenus, szánkóversenyző, bobos

Kiemelt részek

00:39

Ridikül

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017