Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. december 06.
Időpont: 18:59:14 | Időtartam: 01:22:07 | Forrás: RTL-KLUB | ID: 3230944
NAVA műfaj: valóságshow
Egyéb műfaj: szórakoztató műsor
Főcím: Celeb vagyok, ments ki innen!Műsorújság szerinti cím: Celeb vagyok, ments ki innen! - 10 -
Műsorújság adatai: (színes, magyar reality show, 2014)

(színes, magyar reality show, 2014)
Fő leírás:
A valóságshow szereplői: - Anger Zsolt - Cicciolina - Halász Klaudia - Herczeg Zoltán - Kabát Péter - Koholák Alexa - Köllő Babett - Lukács Miki - Pintér Tibor - Pumped Gabo - Tóth Andi - Wossala Rozina
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) az rtl.hu oldalról származnak
Műsorszolgáltatói ismertető:
A külföldön és hazánkban is egyaránt hatalmas népszerűségnek örvendő valóságshow immáron a harmadik évaddal jelentkezik az RTL Klubon. 2008. október 6-án jelentkezett be az RTL Klub élőben először a dzsungelből, majd heteken keresztül nézhettük, hogyan boldogulnak celebjeink a helyi állatok és növények között. Az Angliában, Amerikában, Németországban, Franciaországban és Hollandiában is elsöprő sikert aratott reality kalandjátékban ezúttal is híres emberek kerülnek olyan környezetbe, ahol minden komfortot nélkülözve kell majd kitartaniuk és túlélniük a megpróbáltatásokat. Küzdelmes, embert próbáló napjaikat a nézők mától mindennap nyomon követhetik az RTL Klub műsorán.
...
Több
Földrajzi név:
Dél-afrikai Köztársaság

Kiemelt részek

01:06

Celeb vagyok, ments ki innen!