Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. december 06.
Időpont: 07:14:57 | Időtartam: 02:03:00 | Forrás: RTL-KLUB | ID: 3230924
NAVA műfaj: szolgáltató műsor
Egyéb műfaj: szolgáltató műsor
Főcím: Reggeli+-
Műsorújság szerinti cím: Reggeli
Műsorújság adatai: Reggeli magazinműsor
Feliratozva az RTL Klub TXT 888. oldalán.
Teljesen megújult formában - vadonatúj stúdióval, műsorvezetőkkel, interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel - jelentkezik az RTL Klub reggeli sikerműsora.

A 2000-es évek első évtizedében az ország legsikeresebb szórakoztató reggeli műsora és az új műsor gyökerei és szellemisége azonosak, azonban az új Reggeli a televíziózás világában végbement változásokat maximálisan leköveti.
A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel.

A Nyerő Páros győztesei, Peller Anna színésznő és és férje, Lukács Miki a megújult Reggeli műsorvezetői. A pörgős páros úgy felpezsdíti a reggeleket, mint egy jó erős feketekávé, hiszen őket nézve abban biztosak lehetünk, hogy nevetésben nem lesz hiány.
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) az rtlklub.hu oldalról származnak. A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó.
...
Több

Kiemelt részek

27:04

Kifőzde == Reggeli

14:00

Bréking == Reggeli

44:07

Daráló == Reggeli

17:45

Napi poszt == Reggeli

00:50

Reggeli