Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. december 06.
Időpont: 06:22:57 | Időtartam: 02:25:07 | Forrás: TV2 | ID: 3230863
NAVA műfaj: információs magazin
Főcím: Mokka+-
Műsorújság szerinti cím: Mokka
Műsorújság adatai: Feliratozva a TV2 Text 888. oldalán.
Benne: Tények Reggel
Erős, kissé kesernyés, de ha valaki rákap az ízére, akkor garantáltan nem tud majd leszokni róla. Egy tv-műsor, amelyet a reggeli készülődés közben is érdemes hallgatni.

Egy műsor, amely közéleti témákkal foglalkozik, de nincs agyontömve politikával. Az előző 24 óra legfontosabb eseményeiről azonban természetesen senki sem marad le. Megvilágítjuk a hírek hátterét, elemezzük azokat, de a hétköznapi hősök, és a már-már elfelejtett sztárok sem hiányoznak a műsorból.
A TV2 reggeli magazinműsora
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) a tv2.hu oldalról származnak. A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó.
Műsorszolgáltatói ismertető:
- Uniós meghallgatás hazánkról
Inkvizíciós, Magyarországot lejáratni akaró eljárásnak nevezte az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel-és Igazságügyi Bizottságának meghallgatását a jogállamiság honi helyzetéről G. Fodor Gábor. A Századvég stratégiai igazgatója szerint ugyanakkor hazánknak van már rutinja az ilyen vitákban, amelyek általában jó szoktak sikerülni. A szakember Soros György hatásáról is beszélt: kijelentette, ha valaki cáfolja Soros brüsszeli befolyását, az nem komolyan vehető ember.

- Havas zaklatta Baukó Évát
Baukó Éva szerint Havas Henrik többször is bizarr szexet kért tőle az asszisztensi munkája mellett. Azt állítja: ő minden alkalommal elutasította Havas szexuális ajánlatait. Mint mondja, a nemleges válaszokra sem állt le, szinte naponta ostromolta. Nagyon megviselte az eset, alkohol problémái és pánikrohamai voltak ebben az időszakban. Baukó Éva kendőzetlen őszinteséggel adott exkluzív interjút a Tényeknek. A Mokka stúdiójában Makai Gábor klinikai szakpszichológus elemezte a helyzetet.

- Meggyilkolhatták Fannit
Fanni két hete tűnt el gyanús körülmények között egy XIII. kerületi villaparkból. Egyre több jel utal arra, hogy a fiatal lány gyilkosság áldozata lett. Az ügy kapcsán a Bors főszerkesztő-helyettese, Takács Gabriella volt a Mokka vendége, aki a nyomozás részleteiről és az ismerősök beszámolóiról nyilatkozott.

- Győzike pert nyert a NAV ellen
A Kúria Gáspár Győzőnek adott igazat, így elmarad a december 7-re kitűzött árverés, így most a teljes eljárást újra indítják adóhatósági szinten - minderről Győzike és ügyvédje, Szilágyi Roland nyilatkozott a Mokkában. Kiderült: a lefoglalt értékek visszajárnak Győzőnek, aki meg akarja találni a felelősöket, azokat, aki miatt elvitték őt, ˝mint egy utolsó kutyát˝ és besározták a nevét. De vajon azért, mert Győzőt gyanúsítják 68 milliós csalással, miért Evelintől foglaltak le 200 milliót, és honnan van ennyi pénze lányának? A büntetőeljárás még folytatódik? Kiderül a Mokkás beszélgetésből.

- Karácsonyi menü Lázár módra
A Mokka vendége Kovács Lázár volt, aki fenséges fogások elkészítéséhez adott nagyszerű tippeket. A főszerepbe ezúttal a karácsonyi menü nélkülözhetetlen ételei, a pulykamell, valamint a kacsamáj kerültek...

- Megérkezett a Mokka Mikulása
Idén is ellátogatott a Mokka stúdiójába a télapó, akit Mádai Vivien, Keveházi Krisztina, Istenes László, Bárdosi Sanyi és gyermekeik vártak. A csöppségek ajándékot kaptak, a virgács viszont jobbára a szülőké maradt. Mindeközben Csehy András Miskolcról jelentkezett be, ahol már szintén lázasan készülődött a Mikulás a kis krampuszaival...
Nimród, Miron, Zénó, Benedek és Sanyika látogatott el a Mokkába, hogy együtt fogadhassák a stúdióba érkező Mikulást. Hamarosan fel is tűnt a várva várt vendég, a gyermekek pedig kitörő örömmel fogadták őt. Zénó még egy csodás produkcióval is készült, majd később a kicsik a szüleikkel együtt is énekeltek a Télapónak.
A Fővárosi Állatkertben is járt a piros ruhás, és először a jegesmedvéknek kedveskedett, akik nagyon örültek a finom falatoknak. Kadlecsek Krisztián a helyszínen Hanga Zoltánnal, az állatkert szóvivőjével beszélgetett, aki elárulta, hogy nemcsak az állatok, hanem a látogatók is szoktak kapni apró meglepetéseket...

- Ünnepi ételek hatása bőrünkre
A karácsonyi menük nemcsak súlyproblémákat okozhatnak, hanem a bőrre is rossz hatással lehetnek. A nem megszokott élelmiszerek fogyasztása ugyanis különböző bőrproblémákkal ˝ajándékozhatnak meg˝. A témával kapcsolatban Moncz Henriette szakoktató kozmetikus árulta el, mire kell ilyenkor odafigyelni.

Ismét útra kelt A Nagy Ajándék stábja, a műsor háziasszonyához, Sütő Enikőhöz ezúttal Oláh Gergő csatlakozott, hogy újabb álmokat váltsanak valóra. A sorozat új részében egy három és fél éves, agyhártyagyulladás miatt a lábait és kilenc ujját elvesztő kisfiút, Viktorkát látogatták meg Enikőék, akinek legnagyobb vágya teljesült azzal, hogy találkozhatott kedvencével, Oláh Gergővel. Az énekes egy minikoncerttel is meglepte a szerény körülmények között élő családot, akik az örömzenélés után egy vitaminokból, valamint egy 200 ezer forintos vásárlási utalványból álló ajándékcsomagot is kaptak Gergőéktől.
...
Több
Reláció tartalmak:Tények reggel (tartalmazza)

Személyek

32:53

G. Fodor Gábor, stratégiai igazgató, Századvég

41:12

Baukó Éva

46:24

Makai Gábor, klinikai szakpszichológus

54:24

Takács Gabriella, főszerkesztő-helyettes, Bors

01:11:51

Gáspár Győző

01:12:25

Szilágyi Roland, ügyvéd

01:23:25

Karácsonyi menü Lázár módra

01:23:47

Kovács Lázár, mesterszakács

01:45:14

Cziczó Zsuzsanna, brand manager, Avalon Park

02:10:05

Moncz Henriette, szakoktató kozmetikus

Kiemelt részek

32:36

Uniós meghallgatás hazánkról

40:34

Havas zaklatta Baukó Évát

52:03

Meggyilkolhatták Fannit

01:11:39

Győzike pert nyert a NAV ellen

01:40:32

Megérkezett a Mokka Mikulása

02:09:55

Ünnepi ételek hatása bőrünkre

01:30:47

Mokka [2014-03-17-től]

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017