Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. november 16.
Időpont: 20:32:06 | Időtartam: 01:20:56 | Forrás: TV2 | ID: 3228145
NAVA műfaj: show-műsor / játék
Egyéb műfaj: szórakoztató műsor
Főcím: Az 50 milliós játszmaMűsorújság szerinti cím: Az 50 milliós játszma - 28 -Címváltozat: Az ötvenmilliós játszma
Műsorújság adatai: (színes, magyar szórakoztató műsor) (12)
Játék-show
Feliratozva a TV2 Text 888. oldalán.

Több, mint 100 páros, közel 90 millió forintnyi nyeremény, több száz kérdés – az előző széria sikerei után a TV2 népszerű game show-ja október 9-től visszatér, hogy újabb játékosoknak kínáljon lehetőséget az 50 milliós fődíjra. A milliókat ezúttal is a műsor házigazdája, Majoros Péter Majka szállítja majd élő adásban, estéről estére.

Újabb izgalmakkal és káprázatos nyereményesővel várja a nézőket Az 50 milliós játszma. A game show továbbra is élőben és változatlan szabályokkal jelentkezik: nyolc kérdés helyes megválaszolásával és pénznyelő legyőzésével minden páros esélyt kap arra, hogy az 50 milliós álomnyereménnyel térjen haza. A műsor házigazdája ezúttal is Majoros Péter Majka lesz.
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) a tv2.hu oldalról származnak. A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó.
Műsorszolgáltatói ismertető:
Kálmán és Kata tértek vissza, akik sütivel lepték meg Majkát. A zenés filmek kifogtak rajtuk, amit a vagyonuk megsínylett, viszont Détári és Görögország kapcsolatát jól ismerték, mindent feltettek rá. A világ első webkamerájával kapcsolatban merészen tippeltek...
...
Több

Kiemelt részek

01:30:05

Az 50 milliós játszma [Az ötvenmilliós játszma]