Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. november 12.
Időpont: 23:58:40 | Időtartam: 00:24:24 | Forrás: RTL-KLUB | ID: 3217997
NAVA műfaj: portré
Egyéb műfaj: szórakoztató műsor
Főcím: PortréMűsorújság szerinti cím: Portré - 436 - Baji Balázs
Műsorújság adatai: (riportműsor)

Ez ám a legény a gáton! Baji Balázs már a londoni olimpián is felhívta magára a figyelmet, igaz, akkor emberségből kapott jelest. Balázs mára már kapocs a sport és a sportolók között, hiszen az európai olimpiai bizottság alelnökévé választották. Idén pedig olyat futott a gáton, amelyre még a magyar sport történelmében nem volt példa. A sport ugyan mindig is fontos volt az életében, de sosem akart csak sportoló lenni, nagyon fontosnak tartotta a tanulást is. Nem volt kérdés számára, hogy a jó jegyei és a szorgalma alapján továbbtanuljon, és mivel nagyon szereti az állatokat, az Állatorvosi Egyetemre jelentkezett. Jelenleg gyakorló állatorvos, már vannak páciensei, de a sport mellett egyelőre nem tudja minden idejét a kis kedvencek gyógyítására fordítani. Szerencsésnek tartja magát, mert mindkét hivatást saját maga választotta, soha nem kényszerítették a szülei semmire, de határozott és céltudatos értékeket hozott otthonról, testnevelő tanár édesapjától, és gyógytestnevelő édesanyjától. Balázst az orvosi rendelőben sokan felismerik, bár ő nem szereti az ilyen szituációkat, azt mondja a rendelőben ő orvos, és nem sportoló. Egyébként pedig óvatos duhaj, ha nincs realitása, nem álmodik nagyot, és igazából bízni sem mert abban, hogy valaha világbajnoki érmes lesz. Most mégis már az olimpiára koncentrál, a felkészülés folyamatos. A Portréban egy fontos folyamatnak lehetünk tanúi, hogy hogyan kell a gáthoz hozzá nőni, hozzá érni. Baji Balázs a saját maga útját járva mesél nekünk a Portréban.

Feliratozva az RTL Klub TXT 888. oldalán.
Izgalmas sorsok, történetek vasárnap éjszakánként.
(riportműsor)Riportmagazin
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) az rtl.hu oldalról származnak
Műsorszolgáltatói ismertető:
- Egy igazi legény a gáton: Baji Balázs
Baji Balázs már a londoni olimpián is felhívta magára a figyelmet, igaz, akkor emberségből kapott jelest. Balázs mára már kapocs a sport és a sportolók között, hiszen az Európai Olimpiai Bizottság alelnökévé választották. Idén pedig olyat futott a gáton, amelyre még a magyar sport történelmében nem volt példa.
...
Több
Személy tárgyi tételként:
Baji Balázs

Személyek

01:01

Baji Balázs

Kiemelt részek

00:21

Portré

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017