Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Adásnap: 2017. október 12.
Időpont: 09:31:20 | Időtartam: 01:28:24 | Forrás: M3 Anno | ID: 3200856
NAVA műfaj: egyéb
Megállapodásos cím: Ismétlések
Műsorújság adatai: 2017-10-12 09:30:00 Életképek(színes, magyar tévéfilmsorozat, 2004)

Tibor váratlanul beront Katinkához és felelősségre vonja Zoltánt, amiért énekelni tanítja Ildikót. Katinka a sarkára áll, és kidobja Tibort, aki később rájön, mekkora butaságot csinált. Az idegességtől rosszul lesz, Judit viszi be a kórházba. Gábor komoly beszélgetésre hívja apját: bejelenti, hogy szeretnének összeköltözni új szerelmével, mégpedig egy kisebb lakásban. Jánost elgondolkoztatja a fiú kérése, eddig ugyanis azt hitte, hogy Gábor jobban ragaszkodik régi otthonukhoz, ahol még édesanyja ruhái is ott vannak. Miklós állandó telefonhívásokkal zaklatja Magdit, ezért a lány megkér egy fiút, hogy kísérje haza. Ildikó persze nem tudja megállni, hogy ne tegyen megjegyzéseket nővérére. Laci egy tízéves kisfiú anyakönyvi kivonatát mutatja Évának és Dezsőnek, és azt mondja, az iratnak köze van a dél-afrikai ügyhöz. Karcsi és Judit figyelmezteti Violát, hogy ne kavarjon többet, de Viola nem bírja ki, hogy a legújabb pletykákat meg ne ossza...

2017-10-12 10:10:00 Életképek(színes, magyar tévéfilmsorozat, 2004)

Tibort hazaengedik a kórházból, ahova enyhe agyérgörcs miatt került. Viola rögtön ápolóvá lép elő, ezzel azonban inkább csak idegesíti Tibort. István és Katinka is féltékeny, mert Ildikó az utóbbi időben feltűnően sokat gyakorol Zoltánnal. Laci Éváékhoz hívja Karcsit, mert nagy bejelentésre készül a dél-afrikai eseményekkel kapcsolatban. Váratlanul feltűnik Gábor volt barátnője, és felajánlkozik Jánosnak is. Magdi új barátjáról kiderül, hogy régebben Katinkával járt.

2017-10-12 10:45:00 Arany János emlékére(magyar film, 5 perc, 2017)

Arany János Vojtina ars poétikája című művének részletét Mensáros László adja elő.
Fő leírás:
- A napi és korábbi műsorszámok ismétlése, reklámok, ajánlók, egyéb műsorok.
...
Több
Reláció tartalmak: