Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. május 12.
Időpont: 17:14:40 | Időtartam: 00:50:11 | Forrás: Duna TV | ID: 3133598
NAVA műfaj: talkshow
Főcím: Ridikül+-
Műsorújság szerinti cím: Ridikül
Műsorújság adatai: Egy ridikülbe minden belefér és egy hölgy mindent bele is tesz! Ezt a nők tudják, a férfiak elviselik. De mi is pontosan egy ilyen táska tartalma: Párválasztás, gyermekvállalás, kapcsolati problémák, pénzügyek, az egészség megőrzése, betegségek, komoly és vidám témák naponta meg- és kibeszélve a stúdióban ülő ismert hölgyekkel. Nem túl komoly, de nem is felszínes. Női talkshow
Műsorszolgáltatói ismertető:
Tabutéma
Mi az, amiről nem beszélünk, mert szégyelljük? Ilyen az alkohol, a drog, az öngyilkosság és az abortusz is például? Milyen veszélyek fenyegethetik gyermekeinket? Adásunkban nyíltan beszélünk azokról a tabukról, amelyről hallani sem akarunk, beszélnünk pedig még nehezebb. Vendégeink elmesélik saját életük meghatározó szakaszát, hisz történeteket hallva lehet ez beszédtéma köztünk! Vendégünk lesz Vass István Péter, Kubiszyn Viktor, Brenner Balázs és meglepetés hölgyvendégünk.

Mi érdekli a hölgyeket? Egészség, szerelem, gyermekek, élet, halál, szomorú és vidám pillanataink. S, hogy mi érdekli a férfiakat? A hölgyek! Mindenkinek szól tehát ez a különös című műsor. Érdekes témák, érzelmes pillanatok, értékes emberek.
Adás: minden hétköznap 17:00, Duna
...
Több

Személyek

02:43

Vass István Péter, volt alkoholfüggő, író, A pokol útján

05:08

Kubiszyn Viktor, író, újságíró

08:33

Brenner Balázs, újságíró

23:21

Kneszl Beáta Carmen, író, borderline specialista

Kiemelt részek

02:12

Téma: Tabutéma

00:39

Ridikül

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017