Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. április 19.
Időpont: 06:54:48 | Időtartam: 01:10:25 | Forrás: M4 Sport | ID: 3127573
NAVA műfaj: sportmagazin
Egyéb műfaj: sportműsor
Főcím: SportreggeliMűsorújság szerinti cím: M4 SportreggeliCímváltozat: Sport reggeli
Műsorújság adatai: Élő
Technikai leírás:
A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó. A műsorszolgáltatói információk az m4sport.hu oldalról származnak.
Műsorszolgáltatói ismertető:
Szerdán kezdődik Debrecenben az úszók országos bajnoksága, amely az utolsó lehetőség a csapatba kerülésre minden idők legnagyobb magyarországi sporteseményére, a nyári vizes világbajnokságra. A stúdióba várjuk Bienerth Gusztávot, a magyar szövetség elnökét.

Bő két hónap múlva kezdőik a vizes vb, amelyre már természetesen a műugrók is gőzerővel készülnek. Fazekas-Gondos Flórát edzés közben kérdezzük.

A sportág ahol mindenki büntetlenül lőhet a másikra. A sportágról Ludas Viktorral, a magyar paintball akadémia elnökével beszélgetünk.

Sportreggeli - Ébredjen az M4 Sporttal
Benne: Sporthíradó

Aki korán kell, az új magazinra lel az M4 Sporton. Hétfőn Berkesi Judit köszöntötte a nézőket a Sportreggeli első adásában, a jövőben pedig Molnár Mátyással és Kovács Istvánnal, és persze vendégeikkel is ébredhetnek, ha hétköznaponként 6:50-től a napindító élő beszélgetőműsort választják. "Mire az eseményeket követően másnap bárki beült hozzánk a stúdióba, addigra az interneten és más csatornákon már foglalkoztak vele. Ezért úgy döntöttünk, hogy előzünk" - árulta el Héder Barna csatornaigazgató. A cél egyértelmű, mindenki, aki középpontba kerül, az tartalmas beszélgetésekben szólalhasson meg az M4 Sporton.

És az m4sport.hu-n a nézők is feltehetik kérdéseiket a műsor ideje alatt.
...
Több

Személyek

11:38

Bienerth Gusztáv, elnök, Magyar Úszószövetség

23:17

Sós Csaba, szövetségi kapitány, Magyar Úszó Szövetség

23:46

Kapás Boglárka, olimpiai bronzérmes úszó

24:42

Késely Ajna, ifjúsági Európa-bajnok úszó

42:54

Fazekas-Gondos Flóra, magyar bajnok műugró

53:51

Ludas Viktor, elnök, Magyar Paintball Akadémia

Kiemelt részek

01:57

Sporthíradó [M4 Sport Sporthíradó]

00:13

Sport-reggeli [Sportreggeli]