Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Autogram
Adásnap: 2017. március 18.
Időpont: 12:47:24 | Időtartam: 00:25:09 | Forrás: RTL-KLUB | ID: 3119582
Nava műfaj: szabadidő / életmód 25 perc (Korhatár-besorolás: 12 )
Címek Főcím: AutogramMűsorújság szerinti cím: Autogram - 51
Műsorújság adatai: Autogram - az RTL Klub autósmagazinja, amely hétről hétre beszámol az autósvilág újdonságairól, új modelljeiről, technikai fejlődéséről. Autogram - nem csak azoknak, akik benzingőzben vagy a szerelőaknában nőttek fel, hanem azoknak is, akiknek fontos és mindennapi eszközként szolgál a négy kerék. A magazin sportrovatában Czollner Gyula friss hírekkel jelentkezik a hazai és külföldi autós sportesemények világából, a szervizrovatában pedig az autók megfelelő karbantartásához kapunk szakértői tanácsokat. Hogy mindenki könnyen kiigazodjon az autók világában - Autogram - minden héten az RTL Klub műsorán. Az Autogram műsorvezetője: Nagy Sándor a nézők szemével teszteli a járműveket, míg az autósmagazin szakértője: Borsi Gergő
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) az rtl.hu oldalról származnak.
Műsorszolgáltatói ismertető:
- Megújult a Nissan Qashqai
Vadonatúj kék színében tündököl a megújult Qashqai. A 2007 óta tulajdonképpen kategóriát teremtő modell egyáltalán nem úszkál a sikereiben és nem kényelmesedtek el a mérnökök, hiszen szinte minden tekintetében megújult.

- Új ruhát kapott a Mazda CX-5
A Magyarországon is népszerű színe egy kicsit élettel telibb és mélyebb lett. A tónusán látható, hogy megváltoztatja az egész autó karakterét, de nemcsak a szín, hanem a mérete is. Alacsonyabb, szélesebb és rövidebb lett – ebből pedig egyértelműen kiderül, hogy dinamikusabb lesz, mint elődje!

- Íme az 1500 lóerős Koenigsegg Regera!
Ezek azok a vasak, amikért igazán érdemes eljönni Svájcba, hogy megnézzük az autócsodákat - habár vas nincs benne. De akkor miből áll és mit tud a vadonatúj modell?

- Legendás versenyautók a Ford standon
Emlékszel még ezekre az eredményes négykerekűekre? A már bizonyított autók mellett természetesen helyet kaptak a márka új modelljei is...
...
Több
Földrajzi név:
Genf

Személyek

01:42

Horváth Gergely, PR- és marketingmenedzser, Nissan

05:20

Nagy Norbert, országigazgató, Kia

09:21

Dalnoki Balázs, márkaigazgató, Porsche Hungaria Skoda

13:44

Hársfalvi János, marketingvezető, Suzuki

18:13

Baudouin Denis, ügyvezető igazgató, BMW

Kiemelt részek

00:44

Autogram