Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. január 05.
Időpont: 17:14:04 | Időtartam: 00:50:04 | Forrás: Duna TV | ID: 3102783
NAVA műfaj: talkshow
Főcím: Ridikül+-
Műsorújság szerinti cím: Ridikül
Műsorújság adatai: Egy ridikülbe minden belefér és egy hölgy mindent bele is tesz! Ezt a nők tudják, a férfiak elviselik. De mi is pontosan egy ilyen táska tartalma: Párválasztás, gyermekvállalás, kapcsolati problémák, pénzügyek, az egészség megőrzése, betegségek, komoly és vidám témák naponta meg- és kibeszélve a stúdióban ülő ismert hölgyekkel. Nem túl komoly, de nem is felszínes. Női talkshow
Technikai leírás:
A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó.
Műsorszolgáltatói ismertető:
Fejben dől el? Avagy a pszichológus is ember

Ebben az adásban közismert pszichológus vendégekkel beszélgetünk arról, hogy ők vajon hogyan kerültek erre a pályára, mi motiválta őket, hogyan élik mindennapjaikat? Már gyermekként is pszichológusok szerettek volna lenni? Ez a segítő szakma, amit végeznek vajon milyen lelki terhekkel jár számukra? A pszichológus is jár pszichológushoz? A szakmájuk a beszélgetés és az, hogy kérdezzenek, ám most, a másik oldalon ülve válaszolnak a mi kérdéseinkre, hogy egy kicsit jobban megismerhessük őket. Itt lesz velünk Riha Zsófia, Skultéti-Szabó Katalin, Dr. Földi Rita és meglepetés férfi vendégünk.

Mi érdekli a hölgyeket? Egészség, szerelem, gyermekek, élet, halál, szomorú és vidám pillanataink. S, hogy mi érdekli a férfiakat? A hölgyek! Mindenkinek szól tehát ez a különös című műsor. Érdekes témák, érzelmes pillanatok, értékes emberek.
Adás: minden hétköznap 17:00, Duna
...
Több

Személyek

02:47

Dr. Földi Rita, klinikai szakpszichológus

04:36

Riha Zsófia, pszichológus

06:45

Skultéti-Szabó Katalin, klinikai szexuálpszichológus

22:41

Limpár Imre, tanácsadó, szakpszichológus

Kiemelt részek

02:12

Fejben dől el? Avagy a pszichológus is ember

00:39

Ridikül

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017