Gyártási év: 2016 | Adásnap: 2016. november 17.
Időpont: 17:13:56 | Időtartam: 00:50:19 | Forrás: Duna TV | ID: 3090917
NAVA műfaj: talkshow
Főcím: Ridikül+-
Műsorújság szerinti cím: Ridikül
Műsorújság adatai: Egy ridikülbe minden belefér és egy hölgy mindent bele is tesz! Ezt a nők tudják, a férfiak elviselik. De mi is pontosan egy ilyen táska tartalma: Párválasztás, gyermekvállalás, kapcsolati problémák, pénzügyek, az egészség megőrzése, betegségek, komoly és vidám témák naponta meg- és kibeszélve a stúdióban ülő ismert hölgyekkel. Nem túl komoly, de nem is felszínes. Női talkshow
Technikai leírás:
A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó.
Műsorszolgáltatói ismertető:
Ridikül: Boldogságot mindenkinek!

Azt gondolnánk a boldogság fogalmát könnyű meghatározni, azonban, ha igazán elmélyedünk ebben a kérdésben, rádöbbenünk, hogy ez nem is olyan egyszerű. Mi lehet ez: állapot vagy csak egy pillanat? Jó kedvre tudjuk magunkat deríteni? Képesek vagyunk meglátni az élet apró szépségeit? Erről kérdezzük Palya Beát, Kárász Esztert és Geszvein Erikát. Meglepetés férfi vendégünk egy igazán izgalmas óráról számol be nekünk.

Mi érdekli a hölgyeket? Egészség, szerelem, gyermekek, élet, halál, szomorú és vidám pillanataink. S, hogy mi érdekli a férfiakat? A hölgyek! Mindenkinek szól tehát ez a különös című műsor. Érdekes témák, érzelmes pillanatok, értékes emberek.
Adás: minden hétköznap 17:00, Duna
...
Több

Személyek

02:26

Palya Bea, előadóművész

03:39

Kárász Eszter, színész, énekesnő

10:42

Geszvein Erika, pszichológus

25:05

Diósy Tamás, kuratóriumi tag, Jobb Veled a Világ

Kiemelt részek

02:16

Boldogságot mindenkinek!

00:39

Ridikül

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017