Gyártási év: 2016 | Adásnap: 2016. április 08.
Időpont: 17:02:45 | Időtartam: 00:50:14 | Forrás: Duna TV | ID: 3030364
NAVA műfaj: talkshow
Főcím: Ridikül+-
Műsorújság szerinti cím: Ridikül
Műsorújság adatai: Feliratozva a teletext 333. oldalán.
Egy ridikülbe minden belefér és egy hölgy mindent bele is tesz! Ezt a nők tudják, a férfiak elviselik. De mi is pontosan egy ilyen táska tartalma Párválasztás, gyermekvállalás, kapcsolati problémák, pénzügyek, az egészség megőrzése, betegségek, komoly és vidám témák naponta meg- és kibeszélve a stúdióban ülő ismert hölgyekkel. Nem túl komoly, de nem is felszínes.
(talk show)

Egy ridikülbe minden belefér és egy hölgy mindent bele is tesz! Ezt a nők tudják, a férfiak elviselik. De mi is pontosan egy ilyen táska tartalma: Párválasztás, gyermekvállalás, kapcsolati problémák, pénzügyek, az egészség megőrzése, betegségek, komoly és vidám témák naponta meg- és kibeszélve a stúdióban ülő ismert hölgyekkel. Nem túl komoly, de nem is felszínes. Női talkshow
Technikai leírás:
A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó.
Műsorszolgáltatói ismertető:
A humor és a derű a mindennapokban:

Mondhatnánk akár azt is, hogy a humor az élet sava-borsa. E nélkül nem érdemes élni. Hisz általánosságban is jó hatással van az életünkre, de a nehéz pillanatokon is varázsszerűen átsegít. Nem mellesleg egy kapcsolatban is elengedhetetlen az, hogy a feszültséget viccel oldjuk, és a hétköznapjainkat kiszínezzük. Vendégeink, - V. Kulcsár Ildikó, Esztergályos Cecília és Dr. Valló Ágnes - akik a jó kedélyűek táborát erősítik, elárulják titkukat. Meglepetés férfi vendégünk kapcsolatának harmóniájáról mesél ma nekünk.

Mi érdekli a hölgyeket? Egészség, szerelem, gyermekek, élet, halál, szomorú és vidám pillanataink. S, hogy mi érdekli a férfiakat? A hölgyek! Mindenkinek szól tehát ez a különös című műsor. Érdekes témák, érzelmes pillanatok, értékes emberek.
Adás: minden hétköznap 17:00, Duna
...
Több
Tezaurus:
humor
napirend

Személyek

02:37

V. Kulcsár Ildikó, író, újságíró

04:30

Esztergályos Cecília, színművész

06:04

Dr. Valló Ágnes, belgyógyász, terapeuta

28:00

Dr. Szilágyi Zoltán, közgazdász, marketing- és PR-szakértő

Kiemelt részek

10:19

Mai témánk: A humor és a derű a mindennapokban

11:12:54

Ridikül [2015]

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017