Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2015 | Adásnap: 2015. szeptember 25.
Időpont: 08:09:01 | Időtartam: 01:52:29 | Forrás: RTL-KLUB | ID: 2324470
NAVA műfaj: információs magazin
Főcím: 8:08 Minden reggelMűsorújság szerinti cím: 8:08 - Minden reggelCímváltozat: Nyolc óra nyolc: Minden reggel
Műsorújság adatai: (12) Magazinműsor Feliratozva az RTL Klub TXT 888. oldalán. A napindító magazinban minden reggel a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma. A napindító magazinban minden reggel a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival és naprakészek legyenek. Alkotók: Somogyi Zoltán - műsorvezető Teszári Nóra - műsorvezető
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) az rtl.hu oldalról származnak. A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó.
Műsorszolgáltatói ismertető:
- Milliókat fizetne az apa az eltűnt gyermekéért
Gyermekét és havi ezer euró (310 ezer forint) gyerektartást követel S. Klaudia, aki gyermekével már több mint három éve nyomtalanul eltűnt. Az olasz édesapa, Andrea Tonello mindent elkövet, hogy megtalálja gyermekét, akit párja annak ellenére vitt magával, hogy a bíróság mind Magyarországon, mind Olaszországban az apának ítélte a gyereket. Vendégünk volt az édesapa és az ügyvédje, Dr. Győrbíró Dorottya.

- 3D nyomtatóval készült művégtagok
Már nem kell súlyos összeget fizetni egy műkézért: egy alapítvány olyan protézist tervezett, ami 3D-nyomtatóval bármikor kinyomtatható. Vendégünk volt Liszkai Tamás, fejlesztő.

- Som-Balog Edina még mindig szoptatja két és fél éves kisfiát
Az anyatej valamennyi szakértő szerint még mindig a legmegfelelőbb táplálék az újszülött számára, és még hosszú időn keresztül – legalább fél éves koráig – ez az a forrás, ahonnan a fejlődéséhez, egészségéhez, jó közérzetéhez szükséges tápanyagokat a legteljesebb mértékben magához veheti. A Barátok közt sztárja, Som-Balogh Edina még mindig szoptatja két és fél éves kisfiát, mert úgy véli, ezzel tesz a legjobbat Noelnek.

- Puskás Peti összeköltözött a szerelmével
Puskás Peti és a szerelme már egy éve alkot egy párt és nem is olyan régen össze is költöztek. Hatalmas lépés volt ez az énekes számára, hiszen előtte még soha nem lakott együtt egyetlen barátnőjével sem. A szerelmeseket az együttélés nehézségeiről és a kapcsolatukról kérdeztük.
- Kínos kérdések gyerekektől
A gyerekek sokszor próbára teszik a szülők türelmét, olykor a zavarba ejtő és kínos kérdéseikkel, hogy hogyan kell mindezekre reagálni, arról egy pszichológus szakértővel beszélgetünk, Fésűs Nelly és Beleznay Endre pedig a saját tapasztalatairól meséltek.

- Világrekord kísérlet több száz robot segítségével
10 éves Európa legnagyobb tudománykommunikációs rendezvénysorozata. A ma este megrendezésre Kutatók Éjszakáján a tudomány sokszor titokzatosnak vagy a hétköznapoktól távolinak tűnő világába pillanthatunk bele szórakoztató formába, megmutatja a szórakoztató oldalát és megismerhetjük azt a folyamatot, ahogy „az élet, a világmindenség meg minden” titkait megfejtik. Vendégink Jakab Roland az Ericsson Magyarország ügyvezető igazgatója és Hauptricht Tamás blogger voltak.
...
Több
Reláció tartalmak:Ízes élet (része)

Személyek

04:49

Andrea Tonello

09:25

Dr. Győrbiró Dorottya, ügyvéd [balra]

13:14

Pálfi Krisztina, szerkesztő, eduline.hu

19:07

Liszkai Tamás, fejlesztő

25:05

Som-Balogh Edina

26:15

Vargáné Pavuk Erzsébet, védőnő

40:04

Dr. Nékám Kristóf, allergológus professzor, belgyógyász

53:09

Puskás Peti

53:37

Eke Angéla

59:37

Fésűs Nelly

01:00:48

Beleznay Endre

01:02:22

Csizmadia Dóra, pszichológus

01:30:19

Medvés Tímea, szakértő, életmód-tanácsadó, megafit.hu

01:47:51

Jakab Roland, ügyvezető igazgató, Ericsson Magyarország

01:49:27

Haupricht Tamás, blogger, Szertár Blog

Kiemelt részek

57:39

Reflektor (ism.)

02:52:53

8:08 Minden reggel [Nyolc óra nyolc: Minden reggel]