Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2015 | Adásnap: 2015. augusztus 18.
Időpont: 22:43:16 | Időtartam: 01:03:07 | Forrás: Duna TV | ID: 2290876
NAVA műfaj: film
Főcím: Farkasasszony+-
Műsorújság szerinti cím: Farkasasszony
Műsorújság adatai: (magyar filmdráma (2015)) (16) Feliratozva a teletext 333. oldalán. (színes, magyar filmdráma, 63 perc, 2015) Tarics szinte remeteként él saját erdejében, egyedül gazdaasszonya van mellette, mindketten meglehetősen elvadultak ebben a környezetben. Ide érkezik a bányamérnök és világszép felesége. A mérnök megbízói részére meg akarja vásárolni az erdőt, de Tarics hajthatatlan, pedig nagy hasznot hozna az erdőben nyitandó bánya. Rachel, a mérnök felesége nem tudja elviselni az erdei ember makacsságát, és elhatározza, hogy eléri, beleszeressen Tarics, hogy aztán megalázhassa, és zsarolja az erdő eladása érdekében. Florea kétségbeesetten nézi, hogy kerül egyre inkább a szépasszony hálójába a gazdája. A feszült, izgalmas játékból azonban tragédia lesz... hiszen a Farkasasszony valóban beleszeret áldozatába - és viszont. Tarics szinte remeteként él saját erdejében, egyedül gazdaasszonya van mellette, mindketten meglehetősen elvadultak ebben a környezetben. Ide érkezik a bányamérnök és világszép felesége. Alkotók: Pozsgai Zsolt - rendező Auksz Éva - színész - Rachel a felesége Lux Ádám - színész - Werner bányamérnök Őze Áron - színész - Tarics földbirtokos Szebeni János - színész - Turda az erdő bolondja Pozsgai Zsolt - forgatókönyvíró Győri Márk - operatőr Róth Nándor - operatőr
Fő leírás:
Szereplők: - Lux Ádám (Werner bányamérnök) - Auksz Éva (Rachel, a felesége) - Őze Áron (Tarics Ákos, földbirtokos) - Szebeni János (Turda, az erdő bolondja)
...
Több

Kiemelt részek

04:03:33

Farkasasszony

04:08:00

Pozsgai Zsolt: Farkasasszony (Őze Áron)

04:15:00

Pozsgai Zsolt: Farkasasszony (Auksz Éva)

04:28:00

Pozsgai Zsolt: Farkasasszony (Szebeni János)

04:41:00

Pozsgai Zsolt: Farkasasszony (Lux Ádám)