Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2015 | Adásnap: 2015. augusztus 17.
Időpont: 08:09:02 | Időtartam: 01:53:05 | Forrás: RTL-KLUB | ID: 2288874
NAVA műfaj: információs magazin
Főcím: 8:08 Minden reggelMűsorújság szerinti cím: 8:08 - Minden reggelCímváltozat: Nyolc óra nyolc: Minden reggel
Műsorújság adatai: (12) Magazinműsor Feliratozva az RTL Klub TXT 888. oldalán. A napindító magazinban minden reggel a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma. A napindító magazinban minden reggel a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival és naprakészek legyenek. Alkotók: Somogyi Zoltán - műsorvezető Teszári Nóra - műsorvezető
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) az rtl.hu oldalról származnak
Műsorszolgáltatói ismertető:
- Több millió forint tűnt el magyar banki ügyfelek számláiról:
Összesen 110 esetben emeltek le bankok ügyfeleinek számlájáról csalók a világ másik feléről. Több ügyfél jelezte, hogy alkalmanként 50-60 ezer forintos készpénzfelvételről kaptak sms üzenetet, holott nem is használták a kártyájukat. Hogy szerezhették meg a kártya, ill. számlaadatokat és mit tehet ilyenkor egy pórul járt ügyfél? Jakab Péter, bankbiztonsági szakértő volt segítségünkre.

- Penészes kenyér és kosz a pékségben:
Ismét elborzasztó körülményeket tárt fel egy pékségben a NÉBIH: penészes kenyerek, por, kosz és macskák átjáróháza az élelmiszrek között. Erről kérdeztük a NÉBIH képviseletében, Dr. Helik Ferencet.

- Ki az a nagy darab, tetovált férfi a keletinél?
Tetovált, nagydarab férfi oszt ételt, tolmácsol a Keleti pályaudvar aluljárójában, menekült fiatalok veszik körül. Baba hónapok óta dolgozik a Migration Aid önkénteseként, és a segítő munka egyik ikonikus alakja lett – sok migránst már a határról hozzá küldenek.

- Felismerhetetlen állapotban találtak rá a komondorra:
Rengeteg embert mozgatott meg egy végletekig elhanyagolt kutya története az interneten, napok óta várják és köröztetik a híreket arról, megéli-e a másnapot a Pucér Bubunak elkeresztelt állat. A csontsoványra éheztetett, beteg, idős komondor nemcsak meghatotta, de meg is mozgatta az embereket, van, aki a születésnapi ajándéka árát ajánlotta fel a gyógyítására. Az állatvédők szerint már van esély a gyógyulására, csak arra nincs, hogy valaha állatkínzás miatt felelősségre tudják vonni azt, aki miatt ilyen állapotba került. Vendégünk Joó István, a Cerberos Állatvédő Egyesület elnöke volt.

- Napi Doktor: Nyári betegség - az úszófül:
Az atlétáktól a gyerekekig bárki szenvedhet vízzel kapcsolatos fülproblémákban, mint például az úszófül betegség. A nyári nagy melegben sokszor nem fordítunk kellő figyelmet a fülünkre, pláne, ha egy hűsölést ígérő medencében vagy vízparton tartózkodunk. Vendégünk Dr. Krasznay Magdolna, fül-orr-gégész volt.

- Jaksity Kata újra itthon!
Jaksity Kata és családja, a közel egy éves amerikai kaland után, hazatért. Az út azért is volt különleges, mert Katáék egyéves pici lánya itt töltötte élete első évét. Emellett is persze rengeteg élménnyel gazdagodtak, így meghívtuk egy kis élménybeszámolóra, Katát pedig elkísérte középső csemetéje, Bende is!

- Nagyot fordult a világ VV Robinnal:
VV Robin körül zajlanak az események! A VV 7 nyertese nem a tétlen milliomosok életét éli, sőt: rengeteg tervvel és lehetőséggel teli az élete. Hogy pontosan mik is ezek és mi minden történt vele, mióta kijött a villából? Reggel elmesélte.
...
Több

Személyek

02:43:53

Jakab Péter, bankbiztonsági szakértő

02:49:55

Dr. Helik Ferenc, vezető, NÉBIH Kiemelet Ügyek Igazgatósága

02:56:01

Baba, önkéntes, Migration Aid

03:02:58

Joó István, elnök, Cerberos Állatvédő Egyesület

03:17:41

Dr. Krasznay Magdolna, fül-orr-gégész szakorvos, Semmelweis Egyetem

03:30:37

Jaksity Kata

03:36:29

VV Robin

04:05:01

Barcza Zsuzsanna, dietetikus

04:27:55

Tokaji Melinda, rajzoktató, tréner

Kiemelt részek

02:52:53

8:08 Minden reggel [Nyolc óra nyolc: Minden reggel]