Könyvtármozi

Tisztelt KönyvtárMozi-felhasználó!

Üdvözöljük a KönyvtárMozi bejelentkezési portálján. A KönyvtárMozi egy új könyvtári szolgáltatás a kistelepülésen élők számára azzal a céllal, hogy a magyar filmkultúra alapvető értékei minél több érdeklődőhöz eljussanak a könyvtári kisközösségeken keresztül.

Ahhoz, hogy Könyvtármozi keretében csoportos vetítés történhessen három feltételnek kell megfeleni:

Mindenekelőtt az szükséges, hogy az intézmény ahol a vetítés történne NAVA-pont legyen. Ehhez ellenőrizze a nava.hu oldal jobb felső sarkában található LOGIN ikonra kattintva, hogy intézménye neve megjelenik-e. Intézményét itt tudja regisztrálni. Fontos megjegyezni, hogy élő összekapcsolódási szerződés léttrejötte, és a technikai feltételek megteremtése akár két hétig is eltarthat!

Ha az intézménye már NAVA-pont, a második feltétel, hogy Ön azonosítsa magát, jogosult e a vetítés lebonyolítására. Ehhez nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelntkeznie a felhasználónév (e-mail) és jelszó megadásával. Amennyiben már megtette, az oldal tetején megjelenik a felhasználói aktivitást jelző sor (ez azt is jelenti, hogy az oldalon követhető a tevékenysége). Hogyan regisztrálhat, mint csoportos vetítésre jogosult személy? Itt segítünk.

Végül, de korántsem utolsó sorban: a NAVA-ponton olyan technikai feltételekkel kell rendelkezni, amely a tesztoldalon található technikai követelményeknek megfelel.

A bejelentkezés elindításával, Ön a feltételeket efogadta, és meggyőződött róla, hogy az intézmény oldaláról minden technikai feltétel adott a stabil szolgáltatás igénybevételéhez.

Amennyiben kérdése merül fel, írjon a helpdesk(kukac)nava.hu címre. Bővebben a szolgáltatásról itt olvashat. Elfelejtett jelszavát itt újrakérheti.