Gyártási év: 2018 | Adásnap: 2018. március 11.
Időpont: 07:44:57 | Időtartam: 00:26:20 | Forrás: Duna TV | ID: 3269581
NAVA műfaj: vallási műsor Egyéb műfaj: vallási műsor
Főcím: Isten kezébenEpizódcím: Függőből független+-
Műsorújság szerinti cím: Isten kezében
Műsorújság adatai: A magazin a keresztény értékrend szellemében valamennyi korosztályhoz szól. Elsősorban szociális és morális szempontból elemzi a társadalom, a család egészét érintő kérdéseket, eseményeket. A keresztény kultúra értékeit bemutatva hívja fel a figyelmet a vallás megtartó szerepére. A nézők a határon túli térségek vallási, egyházi eseményeiről is rendszeresen tájékozódhatnak.
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) forrása változó (teletext, www.mediaklikk.hu).
Műsorszolgáltatói ismertető:
- Egykor heroinfüggő volt. Ma már ő is segít a szenvedélybetegeken. Hogy hogyan, miért és pontosan kik azok akik felkeresik őt, ezekre Dudits Dénes adja meg a választ.

- Nem csak azért érdemes valakiről portrét készíteni, mert híres, sok díjat nyert, okos vagy szép. Sokszor sokkal érdekesebb az olyan történet, ami azokról szól, akik nem mindig vannak a reflektorfényben, de életük példamutató. Az Isten kezében című sorozat csaknem két évtizede arra törekszik, hogy bemutassa a Mindenhatót legkülönbözőbb emberi sorosokon keresztül.
...
Több

Személyek

01:04

Dudits Dénes, terápiás programigazgató

Kiemelt részek

00:41

Isten kezében: Függőből független

00:23

Isten kezében

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017