Gyártási év: 2018 | Adásnap: 2018. február 12.
Időpont: 16:59:42 | Időtartam: 00:50:16 | Forrás: Duna TV | ID: 3253785
NAVA műfaj: talkshow Egyéb műfaj: szórakoztató műsor
Főcím: Ridikül+-
Műsorújság szerinti cím: Ridikül
Műsorújság adatai: Egy ridikülbe minden belefér és egy hölgy mindent bele is tesz! Ezt a nők tudják, a férfiak elviselik. De mi is pontosan egy ilyen táska tartalma: Párválasztás, gyermekvállalás, kapcsolati problémák, pénzügyek, az egészség megőrzése, betegségek, komoly és vidám témák naponta meg- és kibeszélve a stúdióban ülő ismert hölgyekkel. Nem túl komoly, de nem is felszínes. Női talkshow
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói ismertető forrása változó (mediaklikk.hu; teletext)
Műsorszolgáltatói ismertető:
- Nyílt lapokkal

Az intimszféra jelentése az állandó internetes jelenléttel teljesen megváltozott. Felvetődik a kérdés, vajon mennyire felel meg a valóságnak, amit láttatni enged az ember az életéből egy ilyen felületen? Lehetséges-e valódi oldalunkat mutatni, és vajon lehetnek-e még titkaink, ha másodpercek alatt lenyomozhatóak vagyunk, és az internet már előbb tudja, mit szeretnénk venni, mint mi magunk? Fontosak-e a titkok? Mikor válnak veszélyessé? Hogy kezeljük a másik titkait? Mindent elmondhatunk-e a legjobb barátunknak? Mik a határok egy bizalmi körben? Hogy kezeljük, ha hétpecsétes titkot bíznak ránk? Vissza lehet-e utasítani a bizalmat? Erről kérdezzük vendégeinket: Hajnóczy Somát, Aradi Tibort, Kovács Áront és meglepetés-hölgyvendégünket.

Ridikül – Duna – február 12., hétfő– 17:00

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.


Mi érdekli a hölgyeket? Egészség, szerelem, gyermekek, élet, halál, szomorú és vidám pillanataink. S, hogy mi érdekli a férfiakat? A hölgyek! Mindenkinek szól tehát ez a különös című műsor. Érdekes témák, érzelmes pillanatok, értékes emberek.
Adás: minden hétköznap 17:00, Duna
...
Több

Személyek

02:48

Kovács Áron, műsorvezető, énekes

04:26

Aradi Tibor, humorista

05:14

Hajnóczy Soma, világbajnok bűvész

27:40

Judy, előadóművész

Kiemelt részek

00:39

Ridikül

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017