Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2018 | Adásnap: 2018. január 04.
Időpont: 22:52:33 | Időtartam: 00:59:07 | Forrás: TV2 | ID: 3241133
NAVA műfaj: háttér- és közéleti műsor
Egyéb műfaj: hír-, politikai műsor
Főcím: I/ICímváltozat: I/I Azurák CsabávalAlcím: Azurák Csabával
Műsorújság adatai: (színes, talk show, 2017)
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) a tv2.hu oldalról származnak.
Műsorszolgáltatói ismertető:
- Az I/I stábja a pórul járt építkezők, felújítók tanulságos történeteinek járt utána, majd a kriptovalutákkal is foglalkozott

- Azurák Csaba vendégei az I/I stúdiójában Botos Katalin volt tárcanélküli miniszter és Al Ghaoui Hesna voltak.

- Debreczeni Barnabás, a Magyar Bitcoin Egyesület elnökségi tagja szerint is vannak már olyan nemzetközi kriptovaluták a piacon, amelyek elfogadottságukban, értékükben belátható időn belül megelőzhetik a Bitcoint. A szakértő az adásban azt mondta, hogy a Bitcoin árfolyamát most még viszonylag könnyű befolyásolni. A kriptovaluták értékét a rendszerbe vetett bizalom és hit adja, mint a hagyományos pénzek esetében – mondta Debreczeni Barnabás. ˝Pont az az előnye, hogy (...) hogy itt nem nyúlhat bele korrupt bankár, politikus˝ – tette hozzá.

- Az idei év már nem a Bitcoinról, hanem a valódi vásárlásokra is használható kriptovalutákról szól majd –mondta Bustya Attila, a Korona nevű virtuális pénz egyik fejlesztője. Szerinte nem késtek el a piacra lépéssel sem. ˝A reális világban használható kriptocurrencykről fog szólni a világ idén˝ – jelentette ki a csíkszeredai mérnök.

- Van, ahonnan az anyagdíjjal együtt a lakáskulcsot is elvitte a szobafestő, máshol a szeptemberre ígért fürdőszobán még most is dolgoznak – a végtelenségig lehetne sorolni a példákat, kókler vizesekről, szerelőkről szinte mindenki hallott már. Az utóbbi időben sokan érzik úgy, hogy ilyen ˝Mekk mesterből˝ egyre több van az országban, pedig a statisztikák szerint csak arról van szó, hogy a jó szakemberek elvándorlása miatt feltűnőbb lett a – mondjuk így – hiányos tudású szakemberek jelenléte. Az I/I stábja a pórul járt építkezők, felújítók tanulságos történeteinek járt utána.

- Jutalmazni kell azokat a nyugdíjrendszeren keresztül, akik gyereket vállalnak. Botos Katalin volt tárcanélküli miniszter szerint, ha nem születik elég gyerek a Kárpát-medencében, akkor érdektelenek leszünk a multinacionális cégek számára.

- Ha be tudjuk vallani magunknak, hogy félünk, akkor a következő kérdés az, hogy ezt hogyan fordíthatjuk a saját hasznunkra – magyarázta Al Ghaoui Hesna. Az újságíró most megjelent könyve a félelemről szól, amit időnként ő is érzett, mikor haditudósítóként dolgozott. Aztán akkor is, mikor anya lett. Hesnával az anyaságról, és a félelem hatalmáról beszélgetett Azurák Csaba.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.

Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.
...
Több
Szabad tárgyszó / címke:
digitális fizetőeszköz
bitcoin
kriptovaluta
Személy tárgyi tételként:
Al Ghaoui Hesna

Személyek

03:31

Dóka Ágnes

06:13

Gyuris Gábor [balra]

07:46

Ákos Horka

09:22

Pikács István, tulajdonos, PIQ Generál Kft.

10:43

Dr. Horváth György, elnökhelyettes, Békéltető Testület

11:52

dr. Karácsonyi Mónika, ügyvéd [jobbra]

13:43

Debreczeni Barnabás, elnökségi tag, Magyar Bitcoin Egyesület

23:27

Bustya Attila, Csíkszereda

37:31

Botos Katalin, közgazdász

48:03

Al Ghaoui Hesna, újságíró

Kiemelt részek

00:45

E-pénzbánya

00:50

Kóklerek nyomában

00:57

Hesna

12:40

Bitcoin és a többiek

23:21

Korona- Az erdélyi kriptovaluta

36:53

Gyermekkedvezmény a nyugdíjrendszerben

47:40

Al Ghaoui Hesna, aki bátran fél

00:48

I/I Azurák Csabával [1/1 Azurák Csabával]

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017