Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. december 07.
Időpont: 06:22:52 | Időtartam: 02:24:48 | Forrás: TV2 | ID: 3230916
NAVA műfaj: információs magazin
Főcím: Mokka+-
Műsorújság szerinti cím: Mokka
Műsorújság adatai: Feliratozva a TV2 Text 888. oldalán.
Benne: Tények Reggel
Erős, kissé kesernyés, de ha valaki rákap az ízére, akkor garantáltan nem tud majd leszokni róla. Egy tv-műsor, amelyet a reggeli készülődés közben is érdemes hallgatni.

Egy műsor, amely közéleti témákkal foglalkozik, de nincs agyontömve politikával. Az előző 24 óra legfontosabb eseményeiről azonban természetesen senki sem marad le. Megvilágítjuk a hírek hátterét, elemezzük azokat, de a hétköznapi hősök, és a már-már elfelejtett sztárok sem hiányoznak a műsorból.
A TV2 reggeli magazinműsora
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) a tv2.hu oldalról származnak. A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó.
Műsorszolgáltatói ismertető:
- Botrány a könyvbemutatón
"Havas Henrik kampányeszközzé változott Vona Gábor cukisodási fordulatában˝ – fogalmazott a pártelnökről szóló új könyvvel kapcsolatban Huth Gergely. A Pesti Srácok főszerkesztője ismét elmondta, a saját szemével látta az egyetemen, hogy ˝miniszoknyában már négyesről indult az ember Havasnál˝. Az újságíró a Kovács Béla-ügyről és az Állami Számvevőszék Jobbikkal kapcsolatos döntéséről is beszélt a Mokkában.

- Nem érdekli Havast Baukó vádja
Havas Henrik tagadja Baukó Éva vádjait, miszerint zaklatta volna őt, sőt azt is, hogy a személyi asszisztenseként dolgozott. Az újságíró lekezelő reakcióján nemcsak Éva, hanem a jogvédő egyesületek is felháborodtak, a Mokka vendégei a témában Stummer Vera a Patent Egyesület jogásza és Hevesi Kriszta voltak. A beszélgetésben többek között szó esett az áldozathibáztatásról, arról, hogy mi számít zaklatásnak, és Kriszta elmesélt egy olyan szituációt, amiben nagyon megalázottnak érezte magát.

- A világ legjobb versenyhelyszíne
Nemzetközi elismerésben részesült Magyarország és a 2017-es vizes világbajnokság, az International Sports Awards (ISA) hazánknak, a Dunán felállított óriás-ugrótoronynak ítélte az év legjobb versenyhelyszíne díjat. A Batthyány térnél felállított toronyról a sportolók 20 és 27 méter magasságból ugrottak, miközben a háttérben a Parlamentet láthatták a szurkolók. A témában Balogh Sándor, a Bp2017 Nkft. gazdasági vezetője volt a Mokka vendége.

- Kutyaszánon szeli át a tundrát
Zaja Kitty régi vágya, hogy részt vehessen a jövő áprilisban megrendezésre kerülő szánhúzó túrán, ám ahhoz, hogy ez megvalósuljon a közönség szavazataira is szüksége van. Csehy András Szentendrén látogatta meg a husky kutyákkal foglalkozó lányt, aki többek között elárulta, mi motiválta a túrára való jelentkezés során, sőt két, a napokban született kiskutyát is megmutatott a riporternek.

- Érzelmi zsarolás a válás után
A szülői elidegenítés során az egyik gondviselő a másik ellen próbálja hangolni a gyermeket, ez pedig káros hatással lehet többek között a fiatalkorú lelkivilágára is. A Mokka vendégei Dr. Nyíri Iván, valamint az Apák az Igazságért Egyesület alapító tagjai, Jaczó András és Mágocsi Péter voltak. A beszélgetés során arról is szó esett, hogy lehet-e nemekhez kötni a jelenség gyakoriságát…

- Férfifaló lett Nyertes Zsuzsa
Nyertes Zsuzsa nagy vágya teljesült azzal, hogy szerepet kapott a Jóban Rosszban című sorozatban. A színésznő a Mokkában mesélt izgalmas karakteréről, a forgatásról és az is kiderült, hogy mit gondol színésztársairól.

- Boggie első karácsonya a picivel
Nemsokára egy éves lesz Lenke, Csemer Boglárka kislánya, így ez lesz a pici első karácsonya. Az énekesnő elmondta, hogy egy igazi ˝álombaba˝, akivel viccesek, és kalandosak a napok. Amikor a kicsi alszik, akkor szokott Boggie dolgozni, de elárulta, hogy elképesztően inspirálta a nagylemeze megírásában. A Mokkában többek között arról is szó esett, hogy miért nem láthatják a rajongók Lenke arcát a képeken, amihez hozzátette: ˝Nem annyira könnyű egy közismert ember gyerekeként felnőni.˝

- Simon számára a család az első
Családja, és a filmezés a legnagyobb függősége Szabó Simonnak. A szókimondó színművész és rendező az Appra magyar!-ban tippelheti meg, hogy mi a nézők véleménye egy-egy témakörben. A Mokka stúdiójában elárulta, Náray Tamás „ami a szívén az a száján” hozzáállása tetszik neki a legjobban Claudia sztárvendégei között.
...
Több
Reláció tartalmak:Tények reggel (tartalmazza)

Személyek

34:54

Huth Gergely, főszerkesztő, Pesti Srácok

47:03

Stummer Vera, jogász, Patent Egyesület

48:19

Hevesi Krisztina, szexuálpszichológus

53:28

Fürjes Balázs, kormánybiztos

54:57

Balogh Sándor, gazdasági vezető, Bp2017 Nkft.

01:11:02

Zaja Kitty

01:22:43

Jaczó András, alapító tag és titkár, AIE

01:24:24

Mágocsi Péter, alapító tag, AIE [balra]

01:24:53

Dr. Nyíri Iván

01:40:41

Nyertes Zsuzsa

01:46:32

Csemer Boglárka, Boggie, énekesnő

01:55:13

Szabó Simon, színész

Kiemelt részek

32:42

Botrány a könyvbemutatón

43:41

Nem érdekli Havast Baukó vádja

52:52

A világ legjobb versenyhelyszíne

01:10:51

Kutyaszánon szeli át a tundrát

01:21:45

Érzelmi zsarolás a válás után

01:40:52

Férfifaló lett Nyertes Zsuzsa

01:46:24

Boggie első karácsonya a picivel

01:53:26

Simon számára a család az első

01:30:47

Mokka [2014-03-17-től]