Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Adásnap: 2017. december 02.
Időpont: 17:22:52 | Időtartam: 00:25:38 | Forrás: RTL-KLUB | ID: 3228302
NAVA műfaj: valóságshow
Egyéb műfaj: reality műsor
Főcím: Trip to the MoonMűsorújság szerinti cím: Trip to the moon - 5 - Zenélni bárhol
Műsorújság adatai: (magyar reality-sorozat, 2017)

Mindenkinek eszébe jutott már, hogy milyen volna hátrahagyva mindent, csak egy hátizsákkal és a legjobb barátokkal nekivágni a világnak. Ez a történet pontosan erről szól.Nyolc menő fiatal zenész nekivág és végigzúzza Európát. A 30 napos forgatás alatt 17 várost portyáznak végig. Többek között útba esett Velence, Róma, Nápoly, Amalfi part, Nizza, Monaco, Barcelona, Andorra, Paris, Amsterdam, Brighton, London, csupa izgalmas és szexi úticél. Európát a legpörgősebb tempójában látjuk.A banda izgalmas, tehetséges zenészekből, énekesekből áll. Mindannyian más-más nemzetiségűek és különböző zenei stílusokból érkeztek. Most mégis egy csapatként összefogva kell dolgozniuk és haladni céljuk felé. A zenészek minden város legszebb terén utcazenélnek és a legmenőbb pubok színpadán lépnek fel.Mák Roland első filmes rendező-producer saját ötlete alapján készülő sorozatának célja, hogy inspirálja a fiatalokat és kiszakítson minket a hétköznapokból.
Közreműködõk: Mák Roland (rendező); Antonia Vay (szereplő); Hien (szereplő); Kállay-Saunders András (szereplő); Gorbunov Dimitry (szereplő); Ian O´Sullivan (szereplő); Morocz Tomi (szereplő); Nagy Ricsi (szereplő); Mák Roland (szereplő); Mák Roland (producer);
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) az rtlklub.hu oldalról származnak.
Műsorszolgáltatói ismertető:
- Eljegyzés a Trip to the moonban!
A zenészek egy eljegyzés szemtanúi lehettek, és egy rögtönzött énekléssel kívántak sok boldogságot a párnak.

- Kitessékelték a Trip to the moon szereplőit egy étteremből
Mivel Mórocz Tomiék taxira költötték a csapat összes pénzét, ezért nem tudták kifizetni az éttermi számlát. Mondanunk sem kell, hogy az étterem tulajdonosa hogy kikelt magából...

- Így romantikázik Gorbunov Dmitrij és barátnője!
Ha kíváncsi vagy, hogy mit szokott csinálni Gorbunov Dmitrij és szerelme, nézd meg a videót! Figyelem, szuper romantikus jelenetek következnek!

- Kállay-Saunder András & Antonia Vai - As (Trip to the moon)
Hallgasd meg Antonia Vai és Kállay-Saunders András előadásában George Michael és Mary J. Blige közös dalát! A párizsi közönség imádta!
...
Több

Kiemelt részek

00:33

Trip to the Moon