Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. december 02.
Időpont: 11:49:47 | Időtartam: 00:25:00 | Forrás: RTL-KLUB | ID: 3228294
NAVA műfaj: szabadidő / életmód
Egyéb műfaj: szabadidős műsor
Főcím: AutogramMűsorújság szerinti cím: Autogram - 88
Műsorújság adatai: Autogram - az RTL Klub autósmagazinja, amely hétről hétre beszámol az autósvilág újdonságairól, új modelljeiről, technikai fejlődéséről. Autogram - nem csak azoknak, akik benzingőzben vagy a szerelőaknában nőttek fel, hanem azoknak is, akiknek fontos és mindennapi eszközként szolgál a négy kerék. A magazin sportrovatában Czollner Gyula friss hírekkel jelentkezik a hazai és külföldi autós sportesemények világából, a szervizrovatában pedig az autók megfelelő karbantartásához kapunk szakértői tanácsokat. Hogy mindenki könnyen kiigazodjon az autók világában - Autogram - minden héten az RTL Klub műsorán. Az Autogram műsorvezetője: Nagy Sándor a nézők szemével teszteli a járműveket, míg az autósmagazin szakértője: Borsi Gergő
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) forrása változó (teletext, rtl.hu)
Műsorszolgáltatói ismertető:
- Lexus NX300h: bátor, elegáns, különleges
Nagy Sanyi ezúttal a Lexus crossoverének legújabb modelljét próbálta ki, méghozzá nem máshol, mint Madridban! De vajon min változtatott az autógyár a legutóbbi kiadás óta?

- Kovács Dóri majdnem lebuktatta a titokzatos sofőrt!
Ezen a héten a DJ, műsorvezető ülhetett be a Kia Stinger anyósülésére, hogy megtapasztalja, milyen egy majd 400 lóerős motor ereje.

- Mitsubishi Outlander: erdélyi túra japán négykerekűvel
Nagy Sanyi és Borsi Gergő testhez álló terepen próbálták ki ezt a crossovert, és bár ők kissé fáradtak voltak a sok utazástól, az Outlandernek meg se kottyant a terep.

- Mi minősül veszélyes árunak?
Nem kell valaminek radioaktívnak lennie ahhoz, hogy veszélyesnek minősüljön, úgyhogy jobb tudni, mit és hogyan szállítsunk, ha arra kerül a sor.
...
Több

Személyek

08:35

Kovács Dóra, műsorvezető, DJ

13:20

Vogel Adrienn, autóversenyző, Sun Aqua KIA Racing Team [jobbra]

23:15

Dr. Fekete Klaudia, jogi előadó, D. A. S. Jogszervíz

Kiemelt részek

00:44

Autogram