Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2016 | Adásnap: 2017. december 02.
Időpont: 11:16:33 | Időtartam: 00:25:05 | Forrás: RTL-KLUB | ID: 3228293
NAVA műfaj: szabadidő / életmód
Egyéb műfaj: szabadidős műsor
Főcím: Fitt mániaMűsorújság szerinti cím: Fitt Mánia - 74Címváltozat: Fittmánia
Műsorújság adatai: (színes, magyar életmódmagazin, 2016)
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk forrása a teletext.
Műsorszolgáltatói ismertető:
- Ma Hatvanból jelentkezem, itt fogom kipróbálni Simon Szimonetta boost training nevű edzését. De rengeteg csinos hölggyel jelentkezünk, itt lesz pl. Bánkuti Gabriella, Salamon Dia és Rubint Réka is. És persze a pasik sem maradhatnak ki, Schobert Norbi pl. egy diétás ételt készít majd, Fábián Miki pedig megtanít engem dárdát dobni.

A Fitt Mánia segít a fogyókúrázóknak, átalakulni vágyóknak épp úgy, mint azoknak, akik már régóta a sport szerelmesei. A műsorvezetők - Csipak Emese és Faragó Melinda - bevállalósak és kipróbálják, tesztelik a legkeményebb csoportos órákat.

A műsorban szakemberek segítenek a konditermi edzésben gyakorlatokkal, izomcsoportonkénti edzéstervvel, recepteket adnak az egészséges diétákhoz és kibogozzák a táplálék-kiegészítők kusza világát.

A műsorvezetők már több mint 15 éve televízióznak. A televíziózás nem csak a hivatásuk, de hobbijuk is, mint ahogy a sportolás. A Fitt Mániával egy régi álmukat valósították meg: tévézés és sportolás egyben.

Csipak Emese imádja az edzőtermi edzést és szeret kocogni. Tavaly elindult a Spartan Race-en, melyet sikeresen teljesített, mint ahogy a Legion Runt is.

Faragó Melinda a futás szerelmese, és szereti a kihívásokat, ezért szívesen megy különböző erőnléti, cross edzésekre. Pár éve lefutotta a félmaratont, megcsinálta a Spartan Race-t és kétszer a Legion Runt.
...
Több

Személyek

04:14

Fábián Miklós, spartan SGX edző, Force Gym

10:07

Hampuk Zsolt, mesterséf; Schobert Norbert, motivációs tréner, életmód-tanácsadó, elnökhelyettes, Magyar Cukorbetegek Országos Szövetsége

12:57

Bánkuti Gabriella, mesteredző, életmódszakértő, fitneszvilágbajnok

16:03

Simon Szimonetta, aerobik-prezenter, BioTech USA

20:31

Salamon Dia

Kiemelt részek

12:53

Otthoni edzés Rubint Rékával == Fitt mánia

02:29

Sportválasztó == Fitt mánia

08:17

Mit egyek? == Fitt mánia

10:56

Fitt okos == Fitt mánia

13:07

Fitt percek == Fitt mánia

20:06

A siker titka == Fitt mánia

00:38

Fitt mánia

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017