Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. november 16.
Időpont: 22:29:44 | Időtartam: 00:54:44 | Forrás: TV2 | ID: 3228147
NAVA műfaj: háttér- és közéleti műsor
Egyéb műfaj: hír-, politikai műsor
Főcím: I/IMűsorújság szerinti cím: 1/1 Azurák Csabával - 42 - Címváltozat: I/I Azurák CsabávalAlcím: Azurák Csabával
Műsorújság adatai: (színes, magyar talk show, 2017)

(színes, talk show, 2017)
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) a tv2.hu oldalról származnak.
Műsorszolgáltatói ismertető:
- Éles szócsata zajlott a pártok népszerűségéről az I/I stúdiójában. Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke szerint, ha az összes választót összeadnák az ellenzéki oldalon és a kormánypártok részéről, akkor az ellenzéket 5%-kal többen támogatják. Arról is vita alakult, ki hogy az előző választások során vajon felülmérték-e a Fideszt. Fodor Csaba a Nézőpont intézet vezetője szerint viszont nem mérték felül, és szerinte nincsenek is olyanok, akik titkolnák pártreferenciájukat – utalt Horn egy előző megállapítására.

- Csütörtökön kezdődött a parlamenti vitája annak a törvényjavaslatnak, ami szerint 2018-tól havonta 50 ezer forintot kapnának a nyugdíjuk mellé azok a szülők, akik legalább 20 évig otthon ápolták a gyermeküket. És bár más támogatást is kaphatnak, a szülők kétharmadának így sem éri el a jövedelme a minimálbért. Két családhoz is ellátogatott az I/I stábja, hogy megmutathassa, milyenek a mindennapok egy súlyosan sérült gyermekkel.

- Soha nem szabad az áldozatot hibáztatni, ha valakit zaklatás ér. Mindig van kihez és hova fordulni – reagált az elmúlt hetek zaklatási ügyeire Novák Katalin. A Fidesz új alelnöke szerint nagyon káros ilyenkor elhitetni valakivel, hogy egyedül van a helyzetével. Az államtitkár arról is beszélt, milyen lesz egyedüli nőként a pártvezetés tagjának lenni, és miben szeretne szakpolitikusként változásokat hozni.

- A papnevelde és a svájci suli is olyan volt, hogy nem éreztem úgy, hogy tudnám mit akarok csinálni. Aztán belecsöppentem a színház világba" – meséli Szalay Bence, a hamarosan debütáló A Viszkis film főszereplője.
A színész arról is beszélt, hogy a filmmel és a színházzal is ugyanúgy szeretne foglalkozni. A lassan körülötte kialakuló felhajtásról, interjúszituációkról pedig szerinte folyamatában lehet csak tanulni, megszokni.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.

Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.
...
Több
Személy tárgyi tételként:
Ambrus Attila

Személyek

04:50

Novák Katalin, család- , ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár

14:45

Náfrádi Márta

16:13

Fenyves Tamás, pszichoterapeuta

20:10

Nyitrai Imre, helyettes államtitkár, EMMI

22:38

Kerti Andrea, vezető, Barnabás Református Támogató Szolgálat

31:48

Fodor Csaba, ügyvezető, Nézőpont Intézet

33:13

Horn Gábor, kuratóriumi elnök, Republikon Alapítvány

44:43

Szalay Bence, színész

Kiemelt részek

02:33

Női alelnök a Fideszben

31:35

Az ellenzéki összefogás lehetősége

37:04

Melyik párt szoríthatja meg a Fideszt?

44:35

Filmen a viszkis rabló története

00:48

I/I Azurák Csabával [1/1 Azurák Csabával]

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017