Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Ázsia expessz
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. november 11.
Időpont: 18:52:42 | Időtartam: 01:19:08 | Forrás: TV2 | ID: 3215106
Nava műfaj: valóságshow 79 perc (Korhatár-besorolás: 12 )
Egyéb műfaj: szabadidős műsor
Címek Főcím: Ázsia expesszMűsorújság szerinti cím: Ázsia Expressz - 5 -
Műsorújság adatai: (színes, magyar reality műsor, 2017)
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) a tv2.hu oldalról származnak. A műsorkészítők köre adásonként változó.
Műsorszolgáltatói ismertető:
Hét kalandvágyó páros, négy ismeretlen ország, 5000 km és napi egyetlen dollár. Ez nem nyaralás, ez egy izgalmakkal és nehézségekkel járó kaland, az Ázsia Expressz. Berki Krisztián, Ambrus Attila, Cseke Katinka, Pallavicini Zita, Fésűs Nelly, Muri Enikő, Gaál Noémi, Németh Lajos, R. Kárpáti Péter, Kárpáti Rebeka, Kulcsár Edina, Csuti, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt ezt az utazást míg él, nem felejti el. A párosokat Vietnamon, Laoszon, Kambodzsán és Thaiföldön keresztül nagy létszámú nemzetközi stáb követte, hogy a nézők egyetlen fontos pillanatról se maradjanak le. Az Ázsia Expressz műsorvezetője Ördög Nóra, akit a távoli helyszínre családja is elkísért. A TV2 képernyőjére kerülő utazós-reality forgatása alatt Nóra, és férje Nánási Pál is dokumentálta az eseményeket. Így egy családi video-blogban novembertől az is kiderül, ők hogyan élték meg a négy országot átívelő utazást.
...
Több
Földrajzi név:
Ázsia

Kiemelt részek

00:12

Ázsia expressz