Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. november 11.
Időpont: 18:52:42 | Időtartam: 01:19:08 | Forrás: TV2 | ID: 3215106
NAVA műfaj: valóságshow
Egyéb műfaj: szabadidős műsor
Főcím: Ázsia expesszMűsorújság szerinti cím: Ázsia Expressz - 5 -
Műsorújság adatai: (színes, magyar reality műsor, 2017)
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) a tv2.hu oldalról származnak. A műsorkészítők köre adásonként változó.
Műsorszolgáltatói ismertető:
A Hajszában harmadik párosként Kárpáti Rebekának és R. Kárpáti Péternek kell megküzdeni a bennmaradásért. A három páros feladata, hogy a piacon megtalálják azt a helyi asszonyt, aki megtanít nekik egy hagyományos vietnámi levest elkészíteni. A kihívást nehezíti, hogy nem csak a szakácsot kell megtalálniuk, de a piacot is.
Miután a játékosok megtanulták, hogy hogyan készítsék el a levest, egy címet kaptak, ahová el kellett jutniuk és a tanultak alapján kellett megfőzniük az ételt egy helyi családnak. Az idő természetesen most is nagyon számított, ezután a feladat után, pedig egy újabb küldetés várta a párokat.
A pároknak egy toronnyal kell megküzdeniük, amely fahasábokból áll, ezeken pedig betűk szerepelnek. A játékosoknak ki kell tenniük az Ázsia Expressz szót úgy, hogy a hasábok kihúzásával a torony ne dőljön össze. Hogy a Hajsza végén melyik párosnak ér be a leghamarabb a célba és hogy kiknek ér véget az Ázsia Expressz, kiderül a videóból.

A műsorban minden páros napi egy dollárral a zsebében kell, hogy eljusson a kitűzött célállomásra, ami nem kis feladat, hiszen gyorsaságuk azon múlik, ki-hogyan találja fel magát egy olyan idegen országban, ahol nem nagyon beszélnek idegen nyelveket, és teljesen más körülmények között élnek, mint hazai hírességeink.


Hét kalandvágyó páros, négy ismeretlen ország, 5000 km és napi egyetlen dollár. Ez nem nyaralás, ez egy izgalmakkal és nehézségekkel járó kaland, az Ázsia Expressz. Berki Krisztián, Ambrus Attila, Cseke Katinka, Pallavicini Zita, Fésűs Nelly, Muri Enikő, Gaál Noémi, Németh Lajos, R. Kárpáti Péter, Kárpáti Rebeka, Kulcsár Edina, Csuti, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt ezt az utazást míg él, nem felejti el. A párosokat Vietnamon, Laoszon, Kambodzsán és Thaiföldön keresztül nagy létszámú nemzetközi stáb követte, hogy a nézők egyetlen fontos pillanatról se maradjanak le. Az Ázsia Expressz műsorvezetője Ördög Nóra, akit a távoli helyszínre családja is elkísért. A TV2 képernyőjére kerülő utazós-reality forgatása alatt Nóra, és férje Nánási Pál is dokumentálta az eseményeket. Így egy családi video-blogban novembertől az is kiderül, ők hogyan élték meg a négy országot átívelő utazást.
...
Több
Földrajzi név:
Ázsia

Személyek

04:31

Berki Krisztián

11:58

Gaál Noémi

15:07

Cseke Katinka

33:48

Németh Lajos

46:57

Kárpáti Rebeka

01:11:37

R. Kárpáti Péter

Kiemelt részek

00:12

Ázsia expressz