Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. október 12.
Időpont: 17:02:07 | Időtartam: 00:50:25 | Forrás: Duna TV | ID: 3201064
NAVA műfaj: talkshow Egyéb műfaj: szórakoztató műsor
Főcím: RidikülMűsorújság szerinti cím: Ridikül - Akiket a víz összeköt
Műsorújság adatai: Egy ridikülbe minden belefér és egy hölgy mindent bele is tesz! Ezt a nők tudják, a férfiak elviselik. De mi is pontosan egy ilyen táska tartalma: Párválasztás, gyermekvállalás, kapcsolati problémák, pénzügyek, az egészség megőrzése, betegségek, komoly és vidám témák naponta meg- és kibeszélve a stúdióban ülő ismert hölgyekkel. Nem túl komoly, de nem is felszínes. Női talkshow
Műsorszolgáltatói ismertető:
- Ridikül: Akiket a víz összeköt
Az október 12-i adás tartalmából
Idén nyáron az egész ország a vizes világbajnokság lázában égett, ahol számtalan hazai érem tette boldoggá a szurkolókat. Persze ez nem csak idén volt így, hosszú évtizedek óta, a legnagyobb világversenyeken, olimpiákon, a vizes sportokban vagyunk a legsikeresebbek, jól mutatja ezt az a számtalan érem, amit begyűjthettünk. Ebben az adásunkban a vizes sportágak kedvenceivel beszélgetünk a sportról, az elhivatottságukról illetve arról a rengeteg munkáról, ami szükséges ahhoz, hogy a világ legjobbjai legyenek. Itt lesz velünk Jakabos Zsuzsanna, Gangl Edina, Kiss Szofi és természetesen csatlakozik a hölgyekhez meglepetés-férfivendégünk is.

Mi érdekli a hölgyeket? Egészség, szerelem, gyermekek, élet, halál, szomorú és vidám pillanataink. S, hogy mi érdekli a férfiakat? A hölgyek! Mindenkinek szól tehát ez a különös című műsor. Érdekes témák, érzelmes pillanatok, értékes emberek.
Adás: minden hétköznap 17:00, Duna
...
Több
Reláció tartalmak:Spot (kapcsolódik)

Személyek

03:01

Gangl Edina, Európa-bajnok vízilabdázó, kapus

03:37

Jakabos Zsuzsanna, Európa-bajnok úszó

05:42

Kiss Szofi, szinkronúszó

22:43

Czene Attila, olimpiai bajnok úszó

Kiemelt részek

02:15

Téma: Akiket a víz összeköt

00:39

Ridikül

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017