Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Sportreggeli
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. október 03.
Időpont: 06:59:55 | Időtartam: 00:41:14 | Forrás: M4 Sport | ID: 3198760
Nava műfaj: sportmagazin 41 perc (Korhatár-besorolás: korhatár nélkül )
Egyéb műfaj: sportműsor
Címek Főcím: SportreggeliMűsorújság szerinti cím: M4 SportreggeliCímváltozat: Sport reggeli
Műsorújság adatai: ÉlőSportreggeli - Ébredjen az M4 Sporttal


Aki korán kell, az új magazinra lel az M4 Sporton. Hétfőn Berkesi Judit köszöntötte a nézőket a Sportreggeli első adásában, a jövőben pedig Molnár Mátyással és Kovács Istvánnal, és persze vendégeikkel is ébredhetnek, ha hétköznaponként 6:50-től a napindító élő beszélgetőműsort választják. "Mire az eseményeket követően másnap bárki beült hozzánk a stúdióba, addigra az interneten és más csatornákon már foglalkoztak vele. Ezért úgy döntöttünk, hogy előzünk" - árulta el Héder Barna csatornaigazgató. A cél egyértelmű, mindenki, aki középpontba kerül, az tartalmas beszélgetésekben szólalhasson meg az M4 Sporton.

És az m4sport.hu-n a nézők is feltehetik kérdéseiket a műsor ideje alatt.
Technikai leírás:
A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó. A műsorszolgáltatói információk forrása változó (teletext, m4sport.hu)
Műsorszolgáltatói ismertető:
Nagypályás és minifoci-válogatott, vízilabda és ifjúsági olimpiai bajnok a keddi Sportreggeliben. A magyar labdarúgó-válogatottra a hétvégén Svájcban vár világbajnoki selejtező mérkőzés. Hétfőn még Telkiben tartott sajtótájékoztatót a csapat, a Sportreggeliben pedig összefoglaljuk azt.

A magyar minifutball-válogatott júniusban még az Európa-bajnokságról tért haza bronzéremmel, októberben pedig már a világbajnokságon bizonyíthat Nagy Lajos csapata. A főszereplők érkeznek a stúdióba.

Tavaly minden trófeát megnyert a Szolnok vízilabdacsapata, ahol elindult. Cseh Sándor vezetőedzővel az idei tervekről beszélgetünk a bajnoki rajt előtt.

Péni István a junior országos bajnokságon szerepelt utoljára utánpótláskorúként. Ezentúl már csak a felnőtt karrierjére kell koncentrálnia az ifjúsági olimpiai bajnok sportlövőnek, aki terveiről faggatunk kedden reggel.
...
Több
Reláció tartalmak:

Személyek

02:33

Bernd Storck, szövetségi kapitány, magyar labdarúgó-válogatott

09:00

Nagy Lajos, szövetségi edző, minifutball-válogatott

10:23

Thassy Tíra, főtitkár, Országos Minifutball Szövetség

11:22

Fekete Róbert, válogatott minifutball-játékos

23:01

Cseh Sándor, vízilabdaedző, Szolnoki Dózsa

31:56

Péni István, ifjúsági olimpiai bajnok sportlövő

Kiemelt részek

00:49

VB-selejtező előtt

00:59

Irány Tunézia!

01:13

Címvédők a köbön

00:13

Sportreggeli [M4 Sportreggeli]