Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Hetedhét kaland
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. szeptember 08.
Időpont: 16:36:03 | Időtartam: 00:10:07 | Forrás: M2 | ID: 3189156
Nava műfaj: gyermek- és ifjúsági műsor 10 perc (Korhatár-besorolás: korhatár nélkül )
Egyéb műfaj: gyermek műsor
Címek Főcím: Hetedhét kaland+-
Műsorújság szerinti cím: Hetedhét kaland
Műsorújság adatai: Jeltolmácsos
(magyar ismeretterjesztő műsor)Szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán.
A Hetedhét kaland elsősorban 4-12 évesekhez szól, de a szülők sem fognak unatkozni, ha a képernyők elé ülnek hétfőtől péntekig, délutánonként.
Technikai leírás:
A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó.
Műsorszolgáltatói ismertető:
Május 29-én indul a Hetedhét kaland az M2 műsorán!
A cél egy olyan műsor elkészítése volt, mely a gyerekek igényeit figyelembe véve, organikusan illeszkedik az M2 csatorna ars poeticájához.

Így született meg az erőszakmentes, barátságos, szórakoztató és ismeretterjesztő Hetedhét kaland, amit május 29-én indít útjára a közmédia M2 gyerekcsatornája.

A műsorban központi szerepet tölt be a tudomány, valamint a kultúra, a környezetvédelem és a szórakoztatás is. A Hetedhét kaland műsorvezetői a most debütáló Varga Ádám, valamint Trömböczky Napsugár, aki már a Hetedhét gyerekhíradó műsorvezetőjeként bizonyította rátermettségét.

Sokak példaképe lehet majd Napsugár, aki bábszínész, nem mellesleg pedig elkötelezett környezetvédő, pénztárcája is üres tejesdobozból készült. Ádám, aki színészként már helytállt, hasonlóan ökotudatos, ha teheti kerékpárral jár, rengeteget túrázik és sportol.

A Hetedhét kaland célzottan a 4-12 éves korosztályhoz szól, azonban a szülők sem fognak unatkozni, ha csatlakoznak a gyerekekhez és a képernyők elé ülnek hétköznaponként.

Hetedhét kaland, hétfőtől péntekig 16.25-től, az M2 műsorán!
E-mail címünk: hetedhetkaland@mtva.hu
...
Több
Reláció tartalmak:Spot (kapcsolódik)

Kiemelt részek

00:24

Hetedhét kaland