Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Autogram
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. augusztus 12.
Időpont: 12:15:17 | Időtartam: 00:25:07 | Forrás: RTL-KLUB | ID: 3176566
Nava műfaj: szabadidő / életmód 25 perc (Korhatár-besorolás: 12 )
Címek Főcím: AutogramMűsorújság szerinti cím: Autogram - 72 -
Műsorújság adatai: Autogram - az RTL Klub autósmagazinja, amely hétről hétre beszámol az autósvilág újdonságairól, új modelljeiről, technikai fejlődéséről. Autogram - nem csak azoknak, akik benzingőzben vagy a szerelőaknában nőttek fel, hanem azoknak is, akiknek fontos és mindennapi eszközként szolgál a négy kerék. A magazin sportrovatában Czollner Gyula friss hírekkel jelentkezik a hazai és külföldi autós sportesemények világából, a szervizrovatában pedig az autók megfelelő karbantartásához kapunk szakértői tanácsokat. Hogy mindenki könnyen kiigazodjon az autók világában - Autogram - minden héten az RTL Klub műsorán. Az Autogram műsorvezetője: Nagy Sándor a nézők szemével teszteli a járműveket, míg az autósmagazin szakértője: Borsi Gergő
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) forrása változó (teletext, rtl.hu)
Műsorszolgáltatói ismertető:
Fejedelmi és kecses: Megjött az új Opel Insignia
Az Autogram stábja letesztelte, milyen lett a legújabb Insignia modell, amit mintha teljesen kicseréltek volna elődjéhez képest. Karcsúbb, karakteresebb és elegánsabb, mint valaha.
...
Több

Személyek

20:34

Michel Hinderer, autóversenyző, BMW M1

20:49

Lukas Halusa, autóversenyző, Maserati 250F

21:22

Julian Bronson, autóversenyző, Scrab Offenhauser

Kiemelt részek

00:44

Autogram