Roma magazin - Szívvel-zenével
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. augusztus 07.
Időpont: 07:25:39 | Időtartam: 00:25:54 | Forrás: Duna TV | ID: 3175730
Nava műfaj: nemzetiségi / kisebbségi műsor 25 perc (Korhatár-besorolás: korhatár nélkül ) Egyéb műfaj: szolgáltató műsor
Címek Főcím: Roma magazinMűsorújság szerinti cím: Roma MagazinEpizódcím: Szívvel-zenével
Műsorújság adatai: A heti műsor feladatául tűzi ki a jogvédelmet, oktatást, és a szórakoztatás mellett a népcsoport pozitív értékeinek bemutatását is.
A hazai legnagyobb kisebbség, a romák életét bemutató magazinműsor, mely a több mint 1000 kisebbségi önkormányzat és közel 100 civil szervezet kulturális és társadalmi helyzetét mutatja be.
Technikai leírás:
A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó.
Műsorszolgáltatói ismertető:
A közszolgálati televízió Roma Magazinja 1992 óta mutatja be a hazai legnagyobb lélekszámú nemzetiség életét: hétköznapjait, kultúráját, hagyományait és társadalmi problémáit.

A magazin célja a roma közösség megismertetése, hagyományainak ápolása, pozitív üzenetek közvetítésével. A műsorban általában több, különböző témájú bejátszást láthatnak a nézők, amelyek között a közéleti szereplők, események, hírek, aktualitások bemutatása, valamint miniportrék, művészek, hétköznapi emberek, közösségek, szociális problémák, ezek megoldására irányuló állami és civil kezdeményezések, kulturális események megjelenítése egyaránt helyet kap.
...
Több

Kiemelt részek

00:41

Roma magazin: Szívvel-zenével

07:31

Roma magazin [2015]