Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Szépítők
Gyártási év: 2016 | Adásnap: 2017. március 18.
Időpont: 12:21:07 | Időtartam: 00:23:50 | Forrás: TV2 | ID: 3119880
Nava műfaj: szolgáltató műsor 23 perc (Korhatár-besorolás: 12 )
Címek Főcím: SzépítőkMűsorújság szerinti cím: SzÉpítők - 1 - Címváltozat: SzÉpítők
Műsorújság adatai: (színes, magyar magazinműsor, 25 perc, 2016)
Műsorszolgáltatói ismertető:
Időnként többet gondolkodnak az emberek egy néhány napos nyaraláson, mint az akár több tízmillió forintos kiadást jelentő otthonuk kiválasztásán - pedig a nem kellően előkészített döntés hosszú távon pénzügyi veszteséget jelenthet. Legtöbb ember álma a saját otthon, amit nem csupán birtokol, de ízlés szerint dekorálhat, alakíthat, és életmódjának megfelelően lakhat benne. A lakásvásárlás éppen ezért nem csupán életünk legfontosabb anyagi befektetése, de egy érzelmi folyamat is, amit mégis muszáj ésszel, nem a szívünkkel vezérelni. A műsor egésze az ingatlanpiaci szegmenstől kezdve a lakás felújításon, építésen át a lakberendezésig hasznos tippekkel, ötletekkel kíván segíteni a nézőknek, hogy ne csak egy lakást, ingatlant, hanem valójában otthont találjanak maguknak. Minden, amit a CSOK-ról tudni kell és érdemes. Megmutatjuk, milyen változásokkal, könnyítésekkel és új korlátokkal kell számolniuk a családoknak. Hasznos tippeket adunk, segítséget nyújtunk álmai otthonának pénzügyi finanszírozásához!

Műsorvezető: Gyetván Csaba

-Gyetván Csaba meglátogatta a Szentháromság tér felújítás alatt álló egyik ikonikus épületét, majd kifaggatott egy szakértőt a mennyezeti fűtés részleteiről. Megtudott mindent a 2017-es év divatszínéről, hasznos tippeket kapott a mosogatógép karbantartásáról, valamint a már márciusban kiültethető virágoknak is utána járt.
...
Több
Közreműködők:

Személyek

01:30

Szabó Levente, ügyvezető, Hetedik Műterem Kft.

07:23

Müller Mónika, lakberendező

11:33

Balogh László, vezető gazdasági szakértő, ingatlan.com

14:06

Tóth Tamás, ügyvezető, Toma Family Mobil Kft.

15:18

Mánya Zsolt, ügyvezető, MAVIT Building

16:58

Juhász Marika, háziasszony

19:44

Borsosné Urbányi Eszter, Budaörsi Kertészet

Kiemelt részek

00:30

SzÉpítők

05:40

Tippek == SzÉpítők

14:03

Hogyan csináljuk? == SzÉpítők

16:33

Zöldövezet == SzÉpítők