Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Fókusz plusz
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. március 18.
Időpont: 18:58:48 | Időtartam: 00:21:11 | Forrás: RTL-KLUB | ID: 3119587
Nava műfaj: bulvár 21 perc (Korhatár-besorolás: 12 )
Címek Főcím: Fókusz pluszMűsorújság szerinti cím: Fókusz Plusz - 521
Műsorújság adatai: Feliratozva az RTL Klub TXT 888. oldalán.
A műsor begmutatjuk a világ legexkluzívabb helyeit, legkülönlegesebb embereit, és azt, hogy mi történik a legfurcsább hírek hátterében.
(magazinműsor)Magazin
Technikai leírás:
A műsorszolgáltatói információk (Műsorszolgáltatói cím, Műsorszolgáltatói ismertető) az rtl.hu oldalról származnak. A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó
Műsorszolgáltatói ismertető:
Tajvanon minden a legekről és a csúcstechnológiáról szól
A Dél-kínai-tenger ékszerdobozának becézett Tajvant sokan a kettősségek országának tartják, ahol a modern technológia és az ősi keleti kultúra párban járnak. Egy harmad Magyarországnyi területen 24 millióan élnek és a nem is olyan rég még harmadik világbéli fejlődő országnak számító sziget mára vezető gazdasági nagyhatalommá vált. Nézze meg a riportot és higgyen a szemének!
Vajda Attila Hualien városának kis ékszerdobozában talált új otthonra. A 2008-as pekingi olimpián aranyérmet szerző kenusunk, tavaly decemberben jelentette be visszavonulását a profi versenyzéstől. Miután a riói olimpiára már nem sikerült kijutnia. Attila májusban a szegedi világkupa futamra magával hozza 4 tajvani tanítványát, és nem titkolt vágya, hogy a versenyen még egyszer utoljára, ő is vízre szálljon, hogy hazai környezetben búcsúzhasson a magyar szurkolóktól.
...
Több
Földrajzi név:
Tajvan
Reláció tartalmak:Spot (kapcsolódik)

Személyek

02:14

Samodai Zsófi

11:41

Márki Vlad

14:13

Kovács Gábor

16:22

Vajda Attila

Kiemelt részek

00:40

Fókusz plusz