Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Sportreggeli
Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. január 10.
Időpont: 06:54:22 | Időtartam: 01:12:54 | Forrás: M4 Sport | ID: 3103900
Nava műfaj: sportmagazin 72 perc (Korhatár-besorolás: korhatár nélkül )
Címek Főcím: SportreggeliMűsorújság szerinti cím: M4 SportreggeliCímváltozat: Sport reggeli
Műsorújság adatai: Élő
Technikai leírás:
A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó. A műsorszolgáltatói információk az m4sport.hu oldalról származnak.
Műsorszolgáltatói ismertető:
Sportreggeli - Ébredjen az M4 Sporttal
Benne: Sporthíradó

Aki korán kell, az új magazinra lel az M4 Sporton. Hétfőn Berkesi Judit köszöntötte a nézőket a Sportreggeli első adásában, a jövőben pedig Molnár Mátyással és Kovács Istvánnal, és persze vendégeikkel is ébredhetnek, ha hétköznaponként 6:50-től a napindító élő beszélgetőműsort választják. "Mire az eseményeket követően másnap bárki beült hozzánk a stúdióba, addigra az interneten és más csatornákon már foglalkoztak vele. Ezért úgy döntöttünk, hogy előzünk" - árulta el Héder Barna csatornaigazgató. A cél egyértelmű, mindenki, aki középpontba kerül, az tartalmas beszélgetésekben szólalhasson meg az M4 Sporton.

És az m4sport.hu-n a nézők is feltehetik kérdéseiket a műsor ideje alatt.

- Az eddigi másodedzőt, Jakab Mátét nevezték ki a MAFC kosárcsapatának élére. Elődje, Garai Péter és az újdonsült mester együttesen beszél a váltás hátteréről.

- Jubileumi születésnapot tart a Veszprém 40 éves kézilabdacsapata, ünnepi vendégünk Pardi Károly, a Veszprém korábbi bajnoka és kupagyőztes játékosa lesz.

- Cristiano Ronaldo kapta az Év játékosának járó díat a zürichi FIFA-gálán, ezzel gyakorlatilag a 2016-os évre vonatkoztatott minden lehetséges egyéni trófeát besöpört. A svájci eseményről Szeli Mátyás, a Nemzeti Sport újságírója számol be.

- Alig négy nappal az M4 Sport-Év sportolója gála előtt az olimpiai bajnok cselgáncsozó Kovács Antalt kérdezzük a rendezvényről, aki a díjátadóként lesz érdekelt az eseményen.
...
Több
Reláció tartalmak:Spot (kapcsolódik)

Személyek

14:54

Garai Péter, elnök, MAFC

21:47

Jakab Máté, vezetőedző, MAFC

33:05

Pardi Károly, a Veszprém korábbi kézilabdázója

42:45

Szeli Mátyás, szakíró, Nemzeti Sport

01:01:16

Kovács Antal, olimpiai, és világbajnok cselgáncsozó

Kiemelt részek

01:57

Sporthíradó [M4 Sport Sporthíradó]

00:19

Sportreggeli [M4 Sportreggeli]