Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Gyártási év: 2014 | Adásnap: 2015. augusztus 11.
Időpont: 22:46:51 | Időtartam: 01:03:16 | Forrás: Duna TV | ID: 2283160
NAVA műfaj: film
Főcím: Droszt+-
Műsorújság szerinti cím: Droszt
Műsorújság adatai: (magyar tévéfilm (2014)) (16) Budapest - Éjszaka - Taxi Feliratozva a teletext 333. oldalán. (színes, magyar tévéfilm, 65 perc, 2014) A Droszt címet viselő előadás egy éjszaka történetét meséli el. Egy budapesti éjszakán, négy taxis autójában utazunk, ahol különböző, egymástól független emberrel ismerkedünk meg. Egy közös van bennük: mindenki valahova megy és valahonnan jön. A két esemény között ülnek az autóban. Nem tudjuk pontosan kik ezek az emberek. Egy megadott tér és egy magadott idő. Egy szolgáltatás, amit ha sürget az idő, igénybe veszünk. Egymásnak ismeretlen emberek utaznak együtt, ismeretlen múlttal és jövővel. Többnyire sohasem találkoznak újra. Az utasok életének csak egy pici szeletét látjuk, amiből csak következtethetünk, hogy kik is ők valójában. Egy a fontos: az út során köztük kialakuló kapcsolat. Aztán a szálak egyszer csak összeérnek, és a kezdetét veszi az őrület. Egy fikciós, meseszerű, abszurd játék a taxizásról, amiben elrugaszkodunk a valóságtól. Az előadás a 2013-as Titánium Színházi Szemle Átrium-díjasa. Az előadás különleges helyet foglalhat el ebben a televíziós-sorozatban. A magyar alternatív színjátszás egyik olyan alkotását mutathatná fel, mely nagy népszerűségnek örvend elsősorban az ifjabb korosztály körében, és a sorozat tematikáját rendkívüli módon színesítené. A mű amúgy is inkább gilmes jellegű, az éjszakai taxiban történtek kiválóan alkalmasak az eredeti helyszínen történő ábrázolásra. Egyben televíziós bemutatkozást jelent a csoport fiatal színészeinek a képernyőn. A Droszt címet viselő előadás egy éjszaka történetét meséli el. Egy budapesti éjszakán, négy taxis autójában utazunk, ahol különböző, egymástól független emberrel ismerkedünk meg. Alkotók: Radnai Márk - rendező Adilov Alim - színész - Üzbég taxis Bán Bálint - színész - Vékony taxis Gosztonyi Csaba - színész - Nagydarab taxis Kovács Ádám - színész - Csendes taxis Adilov Amon - színész - Taxis fia Kispál Zoltán - színész - Részeg fiatal 1 Adilov Ilham - színész - Részeg fiatal 2 Ivanyos Ambrus - forgatókönyvíró Bálint Dániel - operatőr Spáh Károly - operatőr Táborosi András - operatőr
Fő leírás:
Szereplők: - Gosztonyi Csaba (Nagydarab taxis) - Kovács Ádám (Csendes taxis) - Bán Bálint (Vékony taxis) - Adilov Alim (Üzbég taxis) - Bárnai Péter (Értelmiségi) - Bata Éva (színésznő) - Adilov Edit (Vidéki lány) - Kispál Zoltán (Részeg fiatal 1) - Adilov Ilham (Részeg fiatal 2) - Németh Ági (Hallássérült lány) - Dökök Edina (Terhes lány) - Adilov Amon (Taxis fia) - Farquhar Anna (Exbarátnő) - Kövesi József (Randevús srác) - Varga Virág (Randevús lány)
...
Több

Kiemelt részek

04:09:47

Droszt