Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy Nava-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A Nava-pontok listáját ITT tekintheti meg.

Idézet a műsorból.
Fitt mánia
Gyártási év: 2016 | Adásnap: 2017. augusztus 12.
Időpont: 11:43:23 | Időtartam: 00:25:06 | Forrás: RTL-KLUB | ID: 3176565
25 perc (Korhatár-besorolás: 12)
Műsorújság adatai: (színes, magyar életmódmagazin, 2016)
Közreműködők:
Csipak Emese (műsorvezető)
Faragó Melinda (műsorvezető)
Műsorszolgáltatói ismertető:
A Fitt Mánia segít a fogyókúrázóknak, átalakulni vágyóknak épp úgy, mint azoknak, akik már régóta a sport szerelmesei. A műsorvezetők - Csipak Emese és Faragó Melinda - bevállalósak és kipróbálják, tesztelik a legkeményebb csoportos órákat.

A műsorban szakemberek segítenek a konditermi edzésben gyakorlatokkal, izomcsoportonkénti edzéstervvel, recepteket adnak az egészséges diétákhoz és kibogozzák a táplálék-kiegészítők kusza világát.

A műsorvezetők már több mint 15 éve televízióznak. A televíziózás nem csak a hivatásuk, de hobbijuk is, mint ahogy a sportolás. A Fitt Mániával egy régi álmukat valósították meg: tévézés és sportolás egyben.

Csipak Emese imádja az edzőtermi edzést és szeret kocogni. Tavaly elindult a Spartan Race-en, melyet sikeresen teljesített, mint ahogy a Legion Runt is.

Faragó Melinda a futás szerelmese, és szereti a kihívásokat, ezért szívesen megy különböző erőnléti, cross edzésekre. Pár éve lefutotta a félmaratont, megcsinálta a Spartan Race-t és kétszer a Legion Runt.
Megjegyzés:
A műsorszolgáltatói információk forrása a teletext.
Kevesebb